خانومای عزیز؛
یادم یه سایت خارجی بود که توش خود مردم به صاحبین ایده ها یا اونایی که می خواستن مشاغلی شروع کنن کمک مالی و کمکای دیگه می کردن تا کارشون پا بگیره
من کلی دنبال یه روش آسون برا درآمد تو منزلمون داشتم که هم به بچم و شوبرم برسم هم پول در بیارم
یکی از راه هایی که به ذهنم رسید این سایتای کلیکی بود اومدم تحقیق کردم کلی هم سایت بدرد نخور و اسکم بتورم خورد و وقتمو گرفت تا یه چند تاشو گلچین کردم
خب تا اینجا هر روز کلیک کردم دیدم بازم اونقدری که درد بخوره در نمیاد باز تحقیق کردم چند نفرو از نزدیک دیدم که درآمدای خوب داشتن فقط اونا زیر مجموعه داشتن و هم کلیک خودشون پول می ساخت و هم کلیک زیر مجموعه هاشون در آمدشونم به دلار بود
حالا دوستم که این کارو میکنه یه وبلاگ براش ساخته بود و زیرمجموعه گرفته بود منم تو همین سایتایی که تو وبلاگ بوده ثبت و نام کردم
ادرس وبلاگ
اگه کسی مشتاقه که بیاد از راه سایتای کلیکی مثل من تو خونه درامد کسب کنه بیاد و برای کمک به من عضو لینک های زیرمجموعه من بشه بعد که عضو شد خودشم لینک های زیر مجموعشو که تو وبلاگه هم آموزش داده رو برداره بزاره تو همین تاپیک تا بقیه خانوما هم بیان عضو شن و همین طور به هم کمک کنیم تا پول بسازیم.
کمک کنینا
لینکا رو میارم میزارم خدایی سایتاش معتبرن و نمیخووام حرف الکی بزنم و صادقانس
عشقین