2777
2789
عنوان

امشب شب خواستگاریمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 70 پست
چشام قرمز شدن جوشی زدم مردم از استرس منتظرم صدام کنن

مگه کجایی صدات بزنن؟من خواستگار که میومد از اول میشستم همونجا.چایی رم مامانم میاورد بدم میومد چایی بیارم

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری میخوای پا به پای نی نی سایت تو زندگی بری جلو ؟!؟ وسط خواستگاری تاپیک؟!؟ 

خب تنهام کسی صدام نزد گفتم شادیمو با شما تقسیم کنم 

عشق مثل همین بادهای کویریست، مگر نیاید! وقتی آمد چشم ها را کور می کند...
چشم توکلت بخدا باشه 

مث من نرو بیرون من شب خاستگاریم از اتاق نرفتم‌بیرون😂😂😂

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
مگه کجایی صدات بزنن؟من خواستگار که میومد از اول میشستم همونجا.چایی رم مامانم میاورد بدم میومد چایی ب ...

تو اتاق نشستم تنها روم نشد همون اول برم سلام کنم 

عشق مثل همین بادهای کویریست، مگر نیاید! وقتی آمد چشم ها را کور می کند...
وااای همیشه از مراسم خواستگاری بدم میومد اینکه منتظر باشی تا زنگو بزنن واااای خداروشکر تموم شد.ان شا ...

خووووووووووش به حالت من 30 سالمه هنوز در گیر اینم

باز قبلا زنگ میزدن خووووووبه باز با اون هممممممه استرس و تپش قلب

الان که کسی زنگ نمیزنه چی بگم  

حال خوبتو خریدارم😍

ایشالله خوشبخت بشی عزیزم 

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...
تو اتاق نشستم تنها روم نشد همون اول برم سلام کنم 

اشتباه کردی اونجوری راحت تر بود که😁😍

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
خب تنهام کسی صدام نزد گفتم شادیمو با شما تقسیم کنم 

همیشه شاد باشی :)

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید