2777
2789
بچت چن وقتشه؟دانشگاه ميري؟

نزدیک سه سال دانشجوی دکتری  هستم 

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ماه بارداري يا به دنيااومده؟

دنیا اومده عزیزم 

ماه های اول حاملگیم تا سه چهار ماه رفتم دانشگاه یه ترم نرفتم الان دوباره می‌خوام برم 

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
دنیا اومده عزیزم  ماه های اول حاملگیم تا سه چهار ماه رفتم دانشگاه یه ترم نرفتم الان دوباره می‌ ...

من از بهمن ميخوام برم واسه ليسانس ازاينورم ميخوام اقدام كنم به بارداري يعني ميتونم يابزارم سال بعد؟

راستی اسی اینو میگم شاید ب دردت بخوه تاپیک قبلی تو خوندم. من ۳ترم پرستاری خوندم وقتی باردار شدم نتونستم برم از بیحالی. وقتی دخترمم بزرگ شد رفتم ی رشته ی دیگ خوندم

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
من از بهمن ميخوام برم واسه ليسانس ازاينورم ميخوام اقدام كنم به بارداري يعني ميتونم يابزارم سال بعد؟

آره عزیزم میشه 

اقدام کنی تا باردار بشی اینا بعد بچه کوچیکه تو شکمت.... میشه رفت 

از اون طرف میوفته تو تابستون این یه خرده برات سخت میشه 

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
هنوز شروع نكردم ازبهمن ميخوام برم بهمن ميشه ترم اولم تازه

آها. چند سالته؟ واسه بچه دار شدن وقت داری 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍