2777
2789

من خودم ک هیچ علائمی ندارم از ترسمم بی بی چک نمیزنم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

در کنار این آمپول دارویی بهت دادن؟؟ 

فولیات چند بوده؟ 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کنار این آمپول دارویی بهت دادن؟؟  فولیات چند بوده؟

بله من کلومفین تا پنج شب روزی دو تا میخوردم دو تا فولی 20داشتم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
بله من کلومفین تا پنج شب روزی دو تا میخوردم دو تا فولی 20داشتم

ممنون گلم 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
عزیزم شما هم وقتی این آمپولو میزنین سرگیجه دارین وچشاتون سیاهی میره وخسته این؟؟؟من دیروز دوتا زدم از ...

نه عزیزم من فقط خواب آلود میشم همین

چند روزه كه زدي؟ 

فکر کنم هجده روز شده

منتظر خبرتم   شك ندارم بارداري 😅

وای خدا از دهنت بشنوه امروز میخوام بزنم ولی از استرس دارم میمیرم

وای خدا از دهنت بشنوه امروز میخوام بزنم ولی از استرس دارم میمیرم

سلام هنوز بیبی نزدی ؟؟

۱۸ روز گذشته حتما مامان شدی 

اخه برا من ۱۵ روز گذشته بود بی بی زدم پررنگ شد اما بچم نموند 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 
سلام هنوز بیبی نزدی ؟؟ ۱۸ روز گذشته حتما مامان شدی  اخه برا من ۱۵ روز گذشته بود بی بی زدم پرر ...

الان زدم ولی منفی شد 😭😭😭😭

بي بي بزار حتماااااا ني ني داري  اينجا خبرش رو بده  😍😍😍😍😍😍😍😍😍

منفی شد دارم دق میکنم😭😭😭