2777
2789
عنوان

خانم جلسه ای

615 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

میخواستم ببینم شما خانم جلسه ای میشناسید واسه ختم انعام که صداشون خوب باشه و از اینایی نباشه که حرف الکی میزنن؟

در ضمن برای محدوده منطقه ۱۵ تهران میخوام.

حونم😂الکی مثلا خانوم جلسه ایم

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/user/16691625-8cde-4165-a358-a6de212044e9/sevda-siyavash

ی خانم سسکی گزارش بزنه خدا سسکی ترتون کنه الههی😍😍😍🥰🥰🤩

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم
دوستان به خدا سوالم جدی بود، برادر همسرم فوت شدن میخوان ختم انعام بگیرن، اگه میشناسید بگید اگه نه &n ...

ببخشيد ولي نميشناسم شرمنده

زمستان رفت اما من بهاراني نميبينم،بر اين تكرار در تكرار پاياني نميبينم، به اميد روزهاي خوب براي همگي ...