2777
2789
عنوان

تا حالا شده از خوب بودن و خوبی کردن خودتون پشیمون شده باشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اينقدر از خوبى كردنم ضربه خوردم ك وقتى بهشون فكر ميكنم از خودم بيشتر متنفر ميشم تا ادماى پست فطرت ...

دقیقا منم همینطور یه دوره افسردگی گرفتم بدترنش ضربه خوردن از خودی بود هنوز برام هضم نشده گاهی خوددرگیری دارم

می رقصانم زندگیم را بساز خودم    هیچوقت از خدا ناامید نشید معجزاتش به موقع تو زندگیتون رخ میده
پس آدم رو با عقل و شعور و اراده خلق کرده برای چی؟! اگر قراره همه کارا رو خودش بکنه ما رو واسه چی ...

آفرین اصلش این هست که آدمیزاد شعور داشته باشه خودش و ظلم نکنه که یکی مجبور بشه بیاد حقش را طلب کنه! ولی آخه کو؟ اصلا حقی برای آدم قایل نیستن ملت 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

یه جا خوندم که ... چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟

من بعضی جاها حرف شنیدم یا رفتاری دیدم که دلم شکسته ولی واکنش نشون ندادم و سپردم به خدا... گرچه اون لحظه واقعا از خودم بدم اومد که چرا نمیتونم جواب بدم یا مثل خودشون به روشون بیارم... ولی خب خدا جوایشونو داده و دلشون شکسته..

گرچه دلم خنک شد ولی راستش بازم بعدش ناراحت میشم چون واقعا دلم به ناراحتی کسی راضی نیست...

اووووووووووووووووووووووووووووووووو تا دلت بخواد ادمم نشدم  که هیچ له هم شدم

واقعا خیلی آدم حس بدی به خودش پیدا می کنه، می دونه سادگی و صداقت خوبه اما محبوره دیگه نباشه 

آفرین اصلش این هست که آدمیزاد شعور داشته باشه خودش و ظلم نکنه که یکی مجبور بشه بیاد حقش را طلب کنه! ...

یا شایدم اصلش اینه که آدم شعور داره و اجازه نده کسی بهش ظلم کنه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اره خیلی ...دفعه ی اخری دیگم خوب نشدم تا الان شاید سه ماه بگذره

دیگه ظدم چقدر خوب بشه باز بذاره لجن مالش کنن خوب 

بنظرم گذاشته تا دو حالت پیش بیاد  یا خودشون سرشون به سنگ بخوره و خودشو ادب کنن و زرنگ شن.حالا ...

چه دیدگاه جالبی... منم گاهی فکر می کنم کی واقعا مظلومه کی واقعا ظالم؟ خدا از روزگار اون ظالمم خبر داره ... اینطوری دلداری می دم به خودم که اون ظالم از دید من ظالمه که کاری نمی کنه خدا، و شاید از دید خدا منم مظلوم نباشم... چه می دونم گاهی این حرفا آرومم میکنه گاهی نه 

دقیقا منم همینطور یه دوره افسردگی گرفتم بدترنش ضربه خوردن از خودی بود هنوز برام هضم نشده گاهی خوددرگ ...

من شبانه روزم خودخورى و خوددرگيريه خدا نگذره از خانواده شوهزم بخصوص مادرش ك هرچى بيشتر محبت كردم بيشتر عذابم داد متنفرم ازش هيچ ارزويى جز مرگش ندارم روزها رو ب اميد شنيدن خبرمرگش شب ميكنم😤😤😤😤

من اينقدر از خوبى كردنم ضربه خوردم ك وقتى بهشون فكر ميكنم از خودم بيشتر متنفر ميشم تا ادماى پست فطرت ...

منم احساس حماقت می کنم که چرا صبوری بیهوده کردم برای کسانی که نمی فهمن