2777
2789
عنوان

تا حالا شده از خوب بودن و خوبی کردن خودتون پشیمون شده باشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 61 پست
بسیاااار پشیمونم  هر چی جبران میکنم خنک نمیشم

من عرضه جبران کردنم ندارم حتی. کاش حداقل می تونستم تلافی کنم 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم احساس حماقت می کنم که چرا صبوری بیهوده کردم برای کسانی که نمی فهمن 

من ك ديگه خسته شدم بخدا دلم ميخواد بيخبر از همه جا و همه كس زندگيمو رها كنم برم نميدونم كجا فقط برم تو يه روستا تو يه اتاق گلى بدون گوشى بلكه روحم اروم شه بلكه كمى ذهنم ب ارامش برسه

تو تاریخ با ظالم های بزرگ خدا این کارو کرده، دیگه عبرت نگیریم اون دنیایی هم هست، خدا هی بخواد بزنه ن ...

اول که عاشق امضاتم. بعدم واقعا اگر بخواد بزنه شل و پل کنه لابد قیامت میشه دیگه همه از دم شل و پلیم... دیده در طی تاریخ جواب نداده دیگه گفته اینا آدم بشو نیستن دور از جون شما 

ظلم دیدم ولی دست از خوب بودن نمیخوام بکشم چون آخرش من می مونم و خدای خودم مثل قبل ولی سادگی نمی کنم

خوش به حالت من واقعا دارم آدم بدی میشم 

اول که عاشق امضاتم. بعدم واقعا اگر بخواد بزنه شل و پل کنه لابد قیامت میشه دیگه همه از دم شل و پلیم.. ...

خخخ،خدا هم گفته ب جهنم ب حال خودتون باشین ذلیل شده ها😁

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
خوب بودن با احمق بودن فرق داره... خوب نبودن با بد بودن هم فرق داره جاییک مبخان از خوبیت سواستفاده ...

اوووم خوب بودن با احمق بودن فرق داره، دست کشیدن از حماقت ربطی به خوب بودن نداره، اینم جالب بود مرسی عزیز جان 

دقیقا منم همینطور یه دوره افسردگی گرفتم بدترنش ضربه خوردن از خودی بود هنوز برام هضم نشده گاهی خوددرگ ...

آدم به آدم غریبه که خوبی نمی کنه، اتفاقا چون به عزیزانش خوبی کرده اینقدر جاش درد داره که آدم از خوب بودن دست برداره

یه جا خوندم که ... چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟ من بعضی جاها حرف شنیدم یا رفتاری دیدم که دلم شک ...

خوب شما دلت هنوز سنگ نشده، نذار هم سنگ بشه لطفا 

یا شایدم اصلش اینه که آدم شعور داره و اجازه نده کسی بهش ظلم کنه

اینم حرفیه، سر دوست داشتن آدم هر کاری می کنه ولی بعد می بینه خودش گذاشته بهش ظلم بشه... 

من شبانه روزم خودخورى و خوددرگيريه خدا نگذره از خانواده شوهزم بخصوص مادرش ك هرچى بيشتر محبت كردم بيش ...

با مرگش آروم میشی؟ من با مرگشم آروم نمیشم. 

من ك ديگه خسته شدم بخدا دلم ميخواد بيخبر از همه جا و همه كس زندگيمو رها كنم برم نميدونم كجا فقط برم ...

منم دلم می خواد لی نام و نشان برم که برم که برم