2777
2789
عنوان

پری یا بارداری؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 30 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله هستی شیرینی مایادت نره

فدات حتما باور کن حاضرم تمام خانمای این تاپیک و تاپیکی که چند وقت پیش زده بودم که من یه منتظر خوشحالم رو شیرینی بدم چون پیش خودم میکم شاید یکی از اونا برام دعا کرده باشه و خدا دعاش رو در حقم مستجاب کرده باشه

ان شا الله عزیز مهربونم. اگه باشم باید فورا کار و درس و دانشکاه رو  رها کنم تا بچه ام به ...

ااای جانم از ذوقت کلی خوسحال شدم .موهای بدنم سیخ شد از خوشحالی .انشالله بارداری عزیزم .انشالله امسال یه نی نی ناز گیرت میاد گلم ❤❤❤

امیدم به خداست بس   
ااای جانم از ذوقت کلی خوسحال شدم .موهای بدنم سیخ شد از خوشحالی .انشالله بارداری عزیزم .انشالله امسال ...

قربونت برم ممنونم. به خدا باید میرفتم یه کار مهم دارم بیرون خونه اما دیرتر دارم میرم موندم خونه غذا رو سر ذوق برا شوهرم اماده کردم و شربت درست کردم و میوه شستم. که اون میاد خونه همه چی اماده باشه تا بیام اما فعلا چیزی نمیگم تا اگه خدا بخواد با جواب ازمایش سوپرایزش کنم چون فانتزیم اینه که با جواب ازمایش سوپرایزش کنم اما چون آی وی افی هستم اون سری که باردار شدم از قبل منتظر بود و  امادگی داشت که بهش زنگ زدم و گفتم