2777
2789
عنوان

آخه من با شوهری ک این همه ب مهمون تعارف میکنه چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 55 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوف شوهر منه  جالب اینجاس خانواده خودمو نگه میداره وااای حرص میخورم از دستش😒 ولی برا خانواده ...

این همه رو میخواد نگه داره اه

خدایا به خاطر فرشته های پاکی که بهم هدیه دادی شکرت👨‍👩‍👦‍👦🤰

داداش من دیوونمون کرده😁😁 خداروشکر شوهرم اینجوری نیس من واقعا دیوونه میشم

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)
بشوهرت بهفمون که تا وقتی شما تعارف نکردی تعارف نکنه خواهرشوهرم اومد خونمون من خودم تعارفشون میکردم ...

نفهمه 

دست به سوخت وسیاه نزن وبرو کناری بنشین وبا خانم میهمان ها مشغول گفتگو شو واقا هم هرچه اشاره کنه بگو عزیزم برو از رستوران غذا بخر.

اونوقت پول ها را که بده حالش جا میاد وان قدر اصرا نمی کنه که برو فلان فامیلت را بیار.

وا خوبه ک اتفاقا

ببین گندشو در میاره بعضی وقتا من بچم کوچیکه کل تایممو میگیره وقت نمیکنم برا خودمون غذا بذارم خودشم کمک نمیده پاااره میشم وقتی مهمون میاد تازه مامانمم کمک اونجوری نمیده نهایت ظرفا رو میشوره اونم نصفه نیمه بخدا هلاک میشم تا برن

دو هفته پیش اومدن خونم باورت میشه اون نصفه ظرفایی ک مونده بود از اون موقع هنوز نتونستم بشورم؟😡 بچم ا

خیلی بدقلقه شوهرمم یه ساعت نگهش نمیداره من کارامو بکنم☹

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
یاد فیلم مهمان مامان افتادم وابستم یعنی چی بهش بگو ناراحتی یه کم غر هم بزن

گوش نمیده عین خیالش هم نیست

همسر من هرکس به یه وسیله ای از خونمون میگه وای چه قشنگه تا اون وسیله رو نده بهش ول نمیکنه، همش میگه بردار عیب نداره برا تو، منم حساس تازه چندماهه رفتیم سر زندگیمون، اون همه وقت بذار انتخاب کن اقا میبخشه😑😑😑