2777
2789
عنوان

آخه من با شوهری ک این همه ب مهمون تعارف میکنه چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 55 پست
دست به سوخت وسیاه نزن وبرو کناری بنشین وبا خانم میهمان ها مشغول گفتگو شو واقا هم هرچه اشاره کنه بگو ...

نمیشه ک

خدایا به خاطر فرشته های پاکی که بهم هدیه دادی شکرت👨‍👩‍👦‍👦🤰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صادقانه با شوهرت حرف بزن و مشکلتو بگو. اگه دیدی حل نشو، بگو دفعه دیگه بی زحمت از بیرون سفارش غذا بدیم، اینجور یکی دو بار خودشم کوتاه میاد، حالا شوهر من خداروشکر زیاد اهل تعارف الکی نیست، مهمان خوبه ولی هر چیزی تعادل نداشته باشه چیزی جز دردسر برا طرفین نداره. موفق باشی

همسر من هرکس به یه وسیله ای از خونمون میگه وای چه قشنگه تا اون وسیله رو نده بهش ول نمیکنه، همش میگه ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا به خاطر فرشته های پاکی که بهم هدیه دادی شکرت👨‍👩‍👦‍👦🤰
مادر شوهر و جاری زنگ زدن برادر شوهرم بیاد شام 

مهمون اومدن ایراد نداره اما اگه مثل شوهر من باشه وتو این گرونی چند مدل غذا درست کنی آدم اذیت میشه

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .
ببین گندشو در میاره بعضی وقتا من بچم کوچیکه کل تایممو میگیره وقت نمیکنم برا خودمون غذا بذارم خودشم ک ...

اهان 

من فک کردم خانواده ات مثل خانواده منن 

اخه من وقتی مامانم اینا میان کلا نشستم 

همه کارا رو مامانم میکنه 

هر چی میخوام کمکش کنم نمیزاره 

اخر سر هم میخوان برن خودش ظرفا رو میشوره خونه رو جارو میزنه گردگیری میکنه بعد میره 

پسر نازم عاشقتم  
اهان  من فک کردم خانواده ات مثل خانواده منن  اخه من وقتی مامانم اینا میان کلا نشستم  ...

اینجوری بود ک از خدام بود هر روزم بیان😀

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
نمیشه ک

البته منظورم اینه که زمانی شوهرتون خیلی دارن افراط می کنند شما هم ریلکس بگید تشریف داشته باشید اگر نگران به زحمت افتادن من هستیدبه روی چش من به اقامون میگم بره ازرستوران غذا تهیه کنه تر بخدا بمونید خیلی شاد میشیم شب هم میریم پارک اون جا اقامون سالاد الویه ای یا پیتزایی تهیه می کنه وبا هم می خوریم.

راهش دعوا نیس عزیزم.بهترین کار اینه که سرتو بند کنی به مهمونب باهاشون حرف بزنی یا مسئولیت پذیرایی رو به شوهرت بدی.بیشتر کارارو به اون بگو انجام بده تو خودت بشین کنار مهمون بگو غذا بیارن از بیرون.چند بار تو خدنه کار زیاد بکنه خودش کم کم خسته میشه .باید خستش کنی فقط