بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
صادقانه با شوهرت حرف بزن و مشکلتو بگو. اگه دیدی حل نشو، بگو دفعه دیگه بی زحمت از بیرون سفارش غذا بدیم، اینجور یکی دو بار خودشم کوتاه میاد، حالا شوهر من خداروشکر زیاد اهل تعارف الکی نیست، مهمان خوبه ولی هر چیزی تعادل نداشته باشه چیزی جز دردسر برا طرفین نداره. موفق باشی
البته منظورم اینه که زمانی شوهرتون خیلی دارن افراط می کنند شما هم ریلکس بگید تشریف داشته باشید اگر نگران به زحمت افتادن من هستیدبه روی چش من به اقامون میگم بره ازرستوران غذا تهیه کنه تر بخدا بمونید خیلی شاد میشیم شب هم میریم پارک اون جا اقامون سالاد الویه ای یا پیتزایی تهیه می کنه وبا هم می خوریم.
راهش دعوا نیس عزیزم.بهترین کار اینه که سرتو بند کنی به مهمونب باهاشون حرف بزنی یا مسئولیت پذیرایی رو به شوهرت بدی.بیشتر کارارو به اون بگو انجام بده تو خودت بشین کنار مهمون بگو غذا بیارن از بیرون.چند بار تو خدنه کار زیاد بکنه خودش کم کم خسته میشه .باید خستش کنی فقط