2777
2789

پسرم همونطورکه قبلا گفتم همچنان کم غذاست وزنشم پاییه. بااینکه دوسال ودوماهشه ده کیلو ونیمم نیست! قدشم همینطوربهداشتم تذکرداد گفت خیلی پایینه.کم میخوره.چندتادکتربردم یکیشون گفت ولش کن بعدا درست میشه. یکی سندروس داد خیلی مؤترنیست. یکی ازفامیلامون راسیپ میده گفت عالیه براپسرش. به نظرتون بدم؟ خوندم که مشکلات قلبی ریوی ایجادمیکنه وخواب اوره وخوب نیست.

مگه چقدرمیخوای بدی

روزی یه ق مرباخوری برای اشتهاش خوبه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دختر منم دقیقا دو سال و دو ماهه است با وزن ده کیلو و چهارصد گرم ،،، آزمایش خون کامل داده آنزیم کبدیش بالا بود و متخصص کبد کودک بردم گفت همونطور که چاقی کبد چرب میاره لاغری هم باعث کبد چرب میشه ،، یه مولتی ویتامین داد و یه سری کپسول که بریزیم رو غذاش الان یکی دو ماه میگذره انگار ، دویست گرم اضافه کرده، دو ماه پیش ده کیلو و دویست بود

دکتر چند وقت پیش برای دخترم راسیپ نوشت خوبه فقط بدیش اینه تا قطعش میکنی اشتهاش دوباره کم میشه زیاد دادنش بده ولی یه شیشه امتحانی بده ببین اثر داره روش یا نه 

خدایا ممنونم بابت دو تا فرشته ای که بهم دادی 

نه عزیزم راسیپ برای بچه های زیر دو سال ممنوعه، برا بچه شما ایراد نداره، بعدم کمبود وزن عوارض جبران ناپذیری داره، حتما بهش بده بخوره، من دخترم ۸ ماهه بود وزن نمیگرفت یک ماه بهش راسیپ دادم ۴۰۰ گرم اضافه کرد، خیلی خوبه حتما بهش بده

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی