2777
2789
عنوان

کیا توبارداری ترشحات سبز داشتن وعفونتم نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 19381 بازدید | 38 پست
من دارو نخوردم عزیزم فقط شیاف استفاده کردم قرصها عوارض داره شیاف استفاده کن 

مرسی که ج دادی چشم حتما خدا کنه همین شیاف ج بده 😔

خدا بچه هاتو حفظ کنه عزیزم عزیزاتو واست نگهداره

مرسی که ج دادی چشم حتما خدا کنه همین شیاف ج بده 😔 خدا بچه هاتو حفظ کنه عزیزم عزیزاتو واست نگهداره

من تا آخر بارداری استفاده کردم نگران نباش هیچ خطری نداره این عفونت 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از دهنت بشنوه ینی این ترشحات کابوس شده برام همش نگرانم کیسه آب خدای نکرده پاره شه😔

نه نگران نباش من چون تا لحظه زایمان داشتم مداوم استفاده کردم به محض اینکه زایمان کردم ترشحات تموم شد نه کیسه آب پاره نمیشه فقط عفونت ادراری باعث پاره شدن کیسه آب هست

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
نه نگران نباش من چون تا لحظه زایمان داشتم مداوم استفاده کردم به محض اینکه زایمان کردم ترشحات تموم شد ...

خیالمو راحت کردی عزیزم الهی همیشه تو زندگیت شاد و خوشبخت باشی خداعزیزاتو واست نگهداره گلم عاقبت بخیر شی ایشالاه😙😙😙