الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای جان ...♥♥♥♥♥♥♥♥♥توروخدا واسه منم دعا کن اسمم مریمه...بعد کلی دارو درمان خدا بهم اینو داده....منم به سلامت زایمان کنم...ممنونم...ان شاالله به سلامتی بغلش کنی♥♥♥♥♥♥♥♥
یادم نیست ولی نگران نباش چون اصلا چیز خطرناکی نیست من خارش داشتم اذیت میشدم
عزیزم منم ترشحات سبز دارم باکمی خارش همون قرص واژینالو بهم داده دیشب اولین بار استفادش کردم آیا با شیاف کلوتریمازول رفع میشه یا قرص فلوکونازول و آزیترومایسین هم که داده استفاده کنم؟؟؟؟آخه فلوکونازول عوارضش بیشتره ترسیدم نخوردم و آزیترومایسین یدونه قبل ظهر خوردم حالا ببخشید اسهال گرفتم بدجوری میخوام اونم نخورم فقط قرص واژینالو استفاده کنم بنظرتون اونو تنخایی استفاده کنم اثرمیکنه؟؟
عزیزم منم ترشحات سبز دارم باکمی خارش همون قرص واژینالو بهم داده دیشب اولین بار استفادش کردم آیا با ش ...
من دارو نخوردم عزیزم فقط شیاف استفاده کردم قرصها عوارض داره شیاف استفاده کن
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن