الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
من سقط داشتم یعنی قلبش تشکیل نشد وکورتاژ کردم بعد از سه ماه جلوگیری که دکتر گفته بود ماه چهارم دوبار ...
منم هشت هفتمه قلبش تشکیل نشد و رشدش هم تو شیش هفته موند دکتر گفت باید سقط کنم خیلی ناراحتم ، میشه اگه ناراحت نمیشین بگین چه جوری سقط کردین خودش سقط شد ؟ یا با دارو ؟ اگه دارو بود آمپول یا شیاف ؟
خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
حالا بازم خدارو شکر شما دو تا بچه دارین ، ان شالله به امید خدا به زودی زود دوباره باردار بشین ، منم دقیقا مثل شما الان هفته هشتم بارداری هستم که سنو مشخص شد قلب تشکیل نشده و رشد توی شش هفته مونده باید سقط کنم خیلی میترسم نمیدونم باید چیکار کنم میشه تجربتون رو بگین به من ؟
خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ