حالا بازم خدارو شکر شما دو تا بچه دارین ، ان شالله به امید خدا به زودی زود دوباره باردار بشین ، منم ...
دقیقا مشکل من.چون لکه بینی داشتم هیچ دارویی نداد گفت سقط میشه فقط یه روز لکه بینی داشتم یه هفته رفتم سونو گفت تشکیل نشده فلبش ورشد نداشته .دوباره لکه بینیم شروع شد تخم شوید وجای نبات خوردم دیدم شروع به خونریزی همه تو نی نی سایت گفتن دردش عین پریودیه روزی که سقط شد درد داشتم اول خفیف بود رفتم بازار دیدم شدید تر شد تا دم خونه اومدم افتادم زمین یه چیزی ازم دفع شد ولی خدا بهت نشون نده این درد سه الی چهارساعت درد زایمان غش کردم بدنم سرد شداصلا نمیدونستم تو چه حالی ام ازبس درد داشتم تا که غش کردم سقط شد
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
دقیقا مشکل من.چون لکه بینی داشتم هیچ دارویی نداد گفت سقط میشه فقط یه روز لکه بینی داشتم یه هفته رفتم ...
نه من هنوزم لکه بینی ندارم ولی دکتر گفت تا یک ماه خودش سقط میشه اگه خواستی دارو هم میتونی بخوری که بهم شیاف داده خییییییلی میترسم از اینکه خودم مجبورم سقطش کنم هنوز خودم خون ریزی یا لکه بینی ندارم
خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
نه من هنوزم لکه بینی ندارم ولی دکتر گفت تا یک ماه خودش سقط میشه اگه خواستی دارو هم میتونی بخوری که ب ...
دخترخالم خونریزی نداشت کورتاژ شد
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍