2777
2789
عنوان

برچسب کابینت

106 بازدید | 6 پست

سلام به همگی 

ی مشورت میخواستم ازتون کابینت آشپزخونم mdfهه و یک

مقدار لب پر شده و کهنه شده و... میخواستم از برچسب کابینت استفاده کنم چند جا بهم گفتن متری 6-7هزار تومانه و ی برچسب نازکه 

حالا آیا شما میدونین اینا ضدآبه یا نه؟

و به mdf خوب میچسبه یا نه و چقدر عمر میکنه؟

ضدآب بودنش برام خیلی مهمه

نه بابا بدرد نمیخوره هم رنگش زود میپره هم بعد یه مدت لبهاش بالا میگیره بعدانم بخوای درشون بیاری مکافاتن 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخوام بکنمشون چه مشکلی ایجاد میکنه؟ شما چ جنسی گرفتین؟

من دوتا از کابینتام فلزیه براشون خریدم ک با بقیه ست شن دخترم هر دفعه یه تیکشو میکنه با دستمال پاک میکنم ولی لک شدن نمیرن قبلا مامانمم زده بود بزور کنده شدن اون قسمتای وسط فک کنم رو ام دی اف خوب نشینه والا جنشسو نمیدونم دقیقا 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
شما استفاده کردین؟ چجوری چسبوندین؟ چ جنسی بود؟

قبلا گرفته بودیم. نمی دونم الان انگار متنوع شدن. اون موقع یه نوع بود ما همونو گرفتیم. گذاشتیم روی کابینت. چون سنگش قدیمی بود. واسه دوران دانشجویی بود. عادی چسبوندیم.