2777
2789
عنوان

خانوما بنظر شما فاصله باعث میشه عشق تموم بشه؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم بعد از 10 سال زندگی مشترک جدا شد 3-4 سال ایران نبود فقط یه ماه میومددر سال بخاطر درسش

اخر سر هم همسرش درخواست طلاق داد با گریه از هم جدا شدند

در عوض فامیلی داریم که اونم بخاطر گرفتن اقامت و درس 3-4 سا نبود اونا دو تا بچه داشتند 15 سال زندگی مشترک داشتند خیلی راحت و شاد و خندون تحمل کردند و الان اومده دنبال زن و بچه اش که ببرشون

دوست پسر چون تعهدی نداره راستش موندی نیست حتی زن و شوهرم هم اگه بچه نداشته باشند با دوری و فاصلع سردی میاره

من تو دوستام هم رابطه راه دور موفق دیدم هم ناموفق.سعی کن اون ماهی ی باری ک باهاش در ارتباطی،بهترینِ خودت باشی.با دلخوری و قهر و نق زدن و دعوا و بی محلی، دورش میکنی.به دست و پا و قلبش بند محبت بزن.درواقع طوری رفتار کن ک تنها مشکلتون دوری باشه.بین خودتون اختلافا رو با کمترین میزان تنش حل کنین.چن سالته؟عشقت چن سالشه؟

اگه سختت نیس میشه تعریف کنی

والله عرضم به حضورتون يه دوست پسر داشتم طوري كه يه روز صدام نمينشيد گريه ميكرد فاصله شهرمون سه ساعت بود...شايد ماهي يه بار شرايط بود همو ببينيم ايام عيد رفته بود بيرون با يه دختر ديگه دوست شده بود بعدها گفت چون مرتب جلو چشمم بود و عشوه ميمومد رابطم محكمتر شد...بيخيال من الان ازدواج كردم و از شوهرم راضي راضيم☺️

تكرار نميشوي💞

اون مال قدیما بود الان تا یکی دوروزم ازهم دور باشی سرد میشه آدم

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

عشق واقعی به انتظارش می ارزه.اززندگیت واسه کسی حرفی نزن'10 درصد حرفاتوبگو'اونم دست وپاشکسته!گاهی نیازه به دیگران دروغ گفت

بگودیدمش'بگوباهم رفتیم بیرون.وقتی اینجوررفتارکنی دیگه کنجکاوزندگیت نمیشن.وسواس فکریتوازخودت دور کن.اولین لطمه روهمین تردید ها بهت میزنه.اگه عشق باشه همیشه زنده اس'پابرجاست.به هرکسی اعتمادنکن.بزاربگن توداره'مغروره.

دوستم بعد از 10 سال زندگی مشترک جدا شد 3-4 سال ایران نبود فقط یه ماه میومددر سال بخاطر درسش اخر سر ...

شاید از نظر توجه کردن سردی بیاره

اما میزان عشق تغییر نمیکنه یا اگرم بکنه وقتی دوباره کانکت بشن عشقشون زیاد میشه دوباره

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸