2777
2789

من از عشقم دورم بنا به دلایلی حتی نمیتونیم باهم صحبتم کنیم 😔شاید ماهی یکی دوبار اونم با ترس و استرس...

از خیلیا میشنوم ک فاصله باعث میشه عشق سرد بشه قلبم میلرزه وقتی این چیزارو میشنوم💔

بگید حقیقت داره؟اما خودم فک میکنم عشقی ک واقعی باشه هیچوقت با فاصله سرد نمیشه بلکه بیشتر و عمیق تر میشه اما دوستام میگن ن و این چیزا نیس😔

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق اگر واقعی باشه اونور دنیا هم که باشه تموم نمیشه مطمئن باش 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

نه عزیزم ربطی نداره...

اونیکه از بین میره وابستگیه، نه عشق عزیزم.

کسایی و میشناسم که ازدواج کردن ولی هنوز به کسی دوست داشتن فکر میکنن. 

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

به نظر منم رابطه راه دور جواب نمیده. حتی واسه زن و شوهر. دوری از یه حدی بیشتر باعث میشه آدما دیگه همدیگه رو نشناسن و عاشق اون کسی باشن که قبلا میشناختن. غافل از اینکه اونی که قبلا میشناختن تغییر میکنه. 

نه عزیزم ربطی نداره... اونیکه از بین میره وابستگیه، نه عشق عزیزم. کسایی و میشناسم که ازدواج ک ...

مرسی از نظرت ارومم کردی فداتشم❤

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

فاصله سردی نمیاره ، در حقیقت چون دورید همه میتونن برای رابطتتون نظر بدن، دخالت کنن و حتی واردش بشن. پسره هم کم کم میلش سرد میشه و دوری راهم خودش میتونه دلیلی بر علت باشه.

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...