2777
2789
عنوان

احساس بی پناهی مفرط می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 43 پست
خودتو دوست داشته باش . چرا منی که خودمو دوس دارم افکارمو و ذهنم درگیر محتویات بی ارزش و پوچ کنم . من ...

واقعا ذهنم مشکل سازه اصلا نکته مثبت پیدا نمی کنه تا دلت بخواد هی منفی منفی منفی 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
خوندن قرآن با معنی و تفسیر و خوندن صحیفه ی سجادیه هم بسیااار کمکت میکنه 

آره شروع کردم همنو فقط معنی می خونم، و یکی دو تا از دعاهای امام سجاد هم به دلم میشینه. نوشتمشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که بابامامانم باهام قهرن وقتی رابطه ها خوبم بود بازم همچین حمایتی ندیدم.داداشمم که بلای جونمه تای ...

الهی بمیرم... همین خنده های دخترتم خوبه، خدا رو شکر که داریش، من حس می کنم زندگیم کپک زده، هیچ جریان هوای تازه ای توش نیست. اما تو ببین دختر نازتو. ماشالله زنده باشه 

صحیفه ی سجادیه فوق العاده زیباست  نیایش های امام سجاد با خدا

آره موافقم واقعا ساده گفته که امقال منم بفهمنش 

مرسی عزیزم. واقعا خودم وحشت می کنم از این مشکلی که دارم ولی من خدا را بیشتر از واسطه هاش قبول دارم. ...

عزیزم اگه میدونستی ائمه چقدر پیش خداوند ارج و مقام دارند و عزیز هستن قطعا نظرت عوض میشد 

به حدی مهربون و با کرامت هستند که اگر نظر کنند دنیات زیر و رو میشه 

از مکان های مذهبی هم نترس برا آدم های خاصی ساخته نشده برای همه است 

به هرحال هر جور راحتی من بهت پیشنهاد دادم 

ان شالله خدا به دلت آرامش بده

خودت حال خودتو بهتر کن . از هیشکی انتظار بیهوده نداشته باش که حالتو خوب کنه . انتظار بیهوده از دیگرا ...

والا خواهر من انتطار از کسی ندارم که هیچ، به عالم و آدم اعتماد هم ندارم که حتی از پس خودشون بتونن بر بیان دیگه چه برسه بخوان یه دستی توی راه منم بیارن 

من پدر و داداش دارم ولی نداشتم سنگینتر بودم دارم ولی پشتمونمیگیرن مثل یه اشغال باهام رفتار میکنن این درد خیلی بزرگتره 

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
والا خواهر من انتطار از کسی ندارم که هیچ، به عالم و آدم اعتماد هم ندارم که حتی از پس خودشون بتونن بر ...

برویوگا دوست من 

موسیقی بی کلام گوش کن و نیایش کن به زبون خودت 

قلبت شروع میکنه به جوانه زدن و نور شروع میکنه به تابیدن 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
عزیزم اگه میدونستی ائمه چقدر پیش خداوند ارج و مقام دارند و عزیز هستن قطعا نظرت عوض میشد  به حد ...

هر چی آدم ضربه می خوره از حماقت آدمها هست نه خود دین و انبیاش، یک بار سالها قبل من توی شهر خودمون دانشجو بودم بک روز دلم گرفته بود با لباس دانشگاه کن مانتوم سر زانوم بود رفتم یه مکان مذهبی، یک مردی با یه چوب پر دار اونجا بود نذاشت حتی من برم چادر بگیرم به خاطر مانتوم گفت اینجا جای تو نیست. از این دست تجارب زیاد داشتم که هر وقت خواستم برم سمتشون فقط بهم گفتن تو بدی،  

من پدر و داداش دارم ولی نداشتم سنگینتر بودم دارم ولی پشتمونمیگیرن مثل یه اشغال باهام رفتار میکنن این ...

ولی مردهای زندگی من مهربونن اما ضعیفن بی نهایت متاسفانه 

برویوگا دوست من  موسیقی بی کلام گوش کن و نیایش کن به زبون خودت  قلبت شروع میکنه به جوانه ...

مرسی عزیزم چشم، چون آدم خودش بمیره بهتر از این هست دلش اینطوری سنگ بشه. واقعا دلم سنگ شده  

مرسی عزیزم چشم، چون آدم خودش بمیره بهتر از این هست دلش اینطوری سنگ بشه. واقعا دلم سنگ شده   ...

غصه نخور دوست من 

دنیا بالاپایین داره هیچ وقت یکجور نمیمونه بالاخره روزای سخت هم میگذرن

خداماروهرگز رها نمیکنه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست