😓 من چه کار کنم؟ من نه خودم زورم می رسه مشکلاتم را حل کنم، نه کسی هست بیاد اون مشکلات منو حل کنه، من نه یه بابای قوی دارم بیاد بهم کمک کنه، نه یه داداشی که پیشم باشه، نه همسرم آدم قوی هست، اون فقط مهربونه همین. بدتر از همه آدم با ایمانی هم نیستم که توی این وضع خدا را داشته باشم به خدا تکیه کنم... دیروز یه پست گذاشتم در مورد از هم پاشیدن یا رشد کردن در تنگناهای زندگی.خیلی برام خوب بود حرفای بچه ها. اکثر اونایی که می گفتن ما رشد کردیم آدمهای صبور، با ایمان بودن که مشکل را سپرده بودن دست خدا و صبر کردن تا حل بشه و با گذشت زمان هم قوی تر از قبل شدن، یک عده دیگه که منم قبل از این عضو همین دسته بودم قید احساساتشون را زدن و با منطق پیش رفتن خودشون را قوی کردن به خودشون متکی شدن، به اصطلاح خودشون یه پا مرد شدن... یه عده هم به قول یکی از بچه ها همچنان اندر خم کوچه مشکلاتن و طبیعیه که احساس پاشیدن و ضعف دارن عین الان من... من قبلا قوی و متکی به خود بودم اما الان اعتماد نفسم به شدت پایینه... چه کار کنم من که توی این سن و سال بتونم خدا را پیدا کنم حداقل به خدا بچسبم؟! من آدمی هستم که همیشه چارچوبها را رعایت کردم، خوب و بد حالیمه... اما ته دلم خودم می دونم به خدا وصل نیستم 😶😐😑 اما الان به شدت بهش نیاز دارم... اینکه من می دونم خدایی هست کفایت نمی کنه... من چطوری به خدا بچسبم قبل از اینکه از هم بپاشم؟ بدجوری بهم ثابت شده به هیچ کس و هیچ چیز نمیشه تکیه کرد😐
💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
خب شما خیلی دقت میکنی و ریزززززز شدی تو زندگیت چی میخوای فکر کردی مردم پدر و برادرشون پشتشونن نه عزیزم شوهرشونم خوش اخلاق نیس تازه اگرم کسی یکی پشتش باشه تا توی قبره شما چون خیلی دیگه ریزززززز شدی و نکته سنجی برای خداو وصل شدن بهش برای خودت کلییییی شرایط در نظر گرفتیییی چراااااا؟؟؟ آدم وقتی نماز بخونه میگه قربتن الی الله روز اولم هیچکس عارف نیست این حجم از سخت گیری خوب نیست
باورت میشه رفتم یه روز یه مردی که گدا نبود ولی مو و ریش آشفته ای داشت یه گوشه پارک نشسته بود بهم گفت برو فلان حرفای امام سجاد را ببین، ببین اون که امام بوده هم حتی درد و رنج داشته ... اینقدر ساده و خوب بود، نه ادعا داشت نه تحصیلات، فقط تجربه داشت و بس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب شما خیلی دقت میکنی و ریزززززز شدی تو زندگیت چی میخوای فکر کردی مردم پدر و براد ...
اینکه من بیمار گونه ریز بین شدم را درست می گی واقعا. من نمازمم می خونم، شاید حتی بیشتر از بقیه دیگران را به سمت خدا هل می دم می گم بلکه روز مشکلات عین من نشن. ولی خودم حسرتش مونده به دلم که واقعا یه چیزی از درون احساس کنم. برای همینم هی کندم رفتم پایین ببینم چیزی هست یا نه 😑 حرفت کاملا درسته
و بد آدمو با خودش در میندازه. قبل از اینکه آدم خدا را حس کنه، بدی آدمهایی که به اسم دا آدم را به گند کشیدن یا به اسم خدا زجرت دادن، یا به اسم خدا تنبیهت کردن میاد جلو چشم آدم. دیگه فرصت نمیده خود خدا حس بشه
خیلی از ادمای بزرگ و عارف مثل همون آقایی که گفتی بودن مثل رجبعلی خیاط یا حمال بازار اصفهان حق ...
چه خوب، چقدر سخته توی این دوره زمونه درست از غلط تشخیص داد و واقعا فهمید یا به احساس درونی رجوع کرد و خدا را درک کرد... به خدا اگر چهارتا شبیه این پیرمرد توی زندگی من بودن منم اینطور سنگ نمیشدم