2777
2789
عنوان

احساس بی پناهی مفرط می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 43 پست

خب شما خیلی دقت میکنی و  ریزززززز   شدی تو زندگیت  چی میخوای فکر کردی مردم پدر و برادرشون پشتشونن  نه  عزیزم شوهرشونم خوش اخلاق نیس تازه اگرم کسی یکی پشتش باشه  تا توی قبره   شما چون خیلی دیگه ریزززززز  شدی و نکته سنجی  برای خداو وصل شدن بهش  برای خودت کلییییی  شرایط در نظر گرفتیییی  چراااااا؟؟؟  آدم وقتی نماز بخونه میگه قربتن الی الله   روز اولم هیچکس عارف نیست  این حجم از سخت گیری خوب نیست

واقعا متاسفم چی بگم 

باورت میشه رفتم یه روز یه مردی که گدا نبود ولی مو و ریش آشفته ای داشت یه گوشه پارک نشسته بود بهم گفت برو فلان حرفای امام سجاد را ببین، ببین اون که امام بوده هم حتی درد و رنج داشته ... اینقدر ساده و خوب بود، نه ادعا داشت نه تحصیلات، فقط تجربه داشت و بس

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه نخور دوست من  دنیا بالاپایین داره هیچ وقت یکجور نمیمونه بالاخره روزای سخت هم میگذرن خداما ...

فدات ممنونم

خب شما خیلی دقت میکنی و  ریزززززز   شدی تو زندگیت  چی میخوای فکر کردی مردم پدر و براد ...

اینکه من بیمار گونه ریز بین شدم را درست می گی واقعا. من نمازمم می خونم، شاید حتی بیشتر از بقیه دیگران را به سمت خدا هل می دم می گم بلکه روز مشکلات عین من نشن. ولی خودم حسرتش مونده به دلم که واقعا یه چیزی از درون احساس کنم. برای همینم هی کندم رفتم پایین ببینم چیزی هست یا نه 😑 حرفت کاملا درسته

آره واقعا یه وقتایی خیلی نیازه

و بد آدمو با خودش در میندازه. قبل از اینکه آدم خدا را حس کنه، بدی آدمهایی که به اسم دا آدم را به گند کشیدن یا به اسم خدا زجرت دادن، یا به اسم خدا تنبیهت کردن میاد جلو چشم آدم. دیگه فرصت نمیده خود خدا حس بشه 

باورت میشه رفتم یه روز یه مردی که گدا نبود ولی مو و ریش آشفته ای داشت یه گوشه پارک نشسته بود بهم گفت ...

خیلی از ادمای بزرگ و عارف مثل همون آقایی که گفتی بودن مثل رجبعلی خیاط یا حمال بازار اصفهان 

حقیقت اینکه هرکس به معارف بیشتری آگاهتر و سر به زیر تر و خشوع بیشتری داره 

مثلش همون شعر عطاره که شمع و پروانه میگه 

یک شبی پروانگان جمع آمدند

در مضیفی طالب شمع آمدند

جمله می‌گفتند می‌باید یکی

کو خبر آرد ز مطلوب اندکی

شد یکی پروانه تا قصری ز دور

در فضاء قصر یافت از شمع نور

بازگشت و دفتر خود بازکرد

وصف او بر قدر فهم آغاز کرد

ناقدی کو داشت در جمع مهی

گفت او را نیست از شمع آگهی

شد یکی دیگر گذشت از نور در

خویش را بر شمع زد از دور در

پر زنان در پرتو مطلوب شد

شمع غالب گشت و او مغلوب شد

بازگشت او نیز و مشتی راز گفت

از وصال شمع شرحی باز گفت

ناقدش گفت این نشان نیست ای عزیز

همچو آن یک کی نشان دادی تو نیز

دیگری برخاست می‌شد مست مست

پای کوبان بر سر آتش نشست

دست درکش کرد با آتش به هم

خویشتن گم کرد با او خوش به هم

چون گرفت آتش ز سر تا پای او

سرخ شد چون آتشی اعضای او

ناقد ایشان چو دید او را ز دور

شمع با خود کرده هم رنگش ز نور

گفت این پروانه در کارست و بس

کس چه داند، این خبر دارست و بس

آنک شد هم بی‌خبر هم بی‌اثر

از میان جمله او دارد خبر

تا نگردی بی‌خبر از جسم و جان

کی خبر یابی ز جانان یک زمان

هرکه از مویی نشانت باز داد

صد خط اندر خون جانت باز داد

نیست محرم نفس کس این جایگاه

در نگنجد هیچ کس این جایگاه

خیلی از ادمای بزرگ و عارف مثل همون آقایی که گفتی بودن مثل رجبعلی خیاط یا حمال بازار اصفهان  حق ...

چه خوب، چقدر سخته توی این دوره زمونه درست از غلط تشخیص داد و واقعا فهمید یا به احساس درونی رجوع کرد و خدا را درک کرد... به خدا اگر چهارتا شبیه این پیرمرد توی زندگی من بودن منم اینطور سنگ نمیشدم 

همچو آن یک کی نشان دادی تو نیز دیگری برخاست می‌شد مست مست پای کوبان بر سر آتش نشست دست ...

مرسی خیلی خوب بود باید چندین بار بخونمش

الهی بمیرم... همین خنده های دخترتم خوبه، خدا رو شکر که داریش، من حس می کنم زندگیم کپک زده، هیچ جریان ...

قربونت گلم ایشالا خدا نگاهت میکنه منم ناامیدم سپردم به خودش زیادی فکر نکن عزیزم افسرده و داغون میشی یه کاری بکن یه جایی کلاسی برو تا اروم شی سعی کن خودت خودتو خوشحال کنی

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
قربونت گلم ایشالا خدا نگاهت میکنه منم ناامیدم سپردم به خودش زیادی فکر نکن عزیزم افسرده و داغون میشی ...

باشه عزیز جانم، منم دارم سعی می کنم داستان زندگیمو بنویسم... راستی این عکس پروفایلت معرکه است هر وقت می بینمش حالم خوب میشه، آفرین به انتخابت