2777
2789
عنوان

خانوم ها پس انداز مخفی

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 72 پست
نه بار ها شده با رمز دومش بسته اینترتی خریدم متوجه نشده

متوجه شده ولی چیزی نگفته چون فهمیده خرج اینترنته

اگر بفهمه به حساب کسی پول میریزی مشکوک میشه بهت

خدایی نکرده آش نخورده و دهن سوخته

مشاور بیمه هستم (اصفهان)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم فقط برا نوار بهداشتی که اونم گرونه شده ولی همچین برا خونه می‌خره

به بهانه های مختلف بگیر ازش مثلا پول آرایشگاه و لباس و ...بعد بیشتر بگو بقیه شو بردار

بهترین راه اینه که صحبت کنی باهاش که بهت ماهیانه بده

خانواده کلا اینطوریه

وا 🤐

شوهرتو از اول باید بار میاوردی که زن خرج داره

اون نداد حتما توام اصرار نکردی

چرا خودت سرکاری جایی نمیری؟

اینجوری که نمیشه

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
شوهرم پیمان کار ساختمون هست در ماه دوبار سقف میزنم که هول هوشه ۱۰.۲۰تومن میاد حسابش که باید حساب کار ...

نکن بابا یهو یجا گاف میدی دیگه ببخشیدا پدرتو درمیاره میگه دزدی میکنی ازم

👪
چه سایتی هست

برو داخلش همه توضیحات رو نوشته ، سامانه ثبت عوراض بین راهی. ،  شماره پلاک ثبت میکنی ، به ازای هر پلاک 10 تومن بهت میدن

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

برو سایت چک ایتول. براحتی روزی ۱۰تومن در میاری ماهش میشه ۳۰۰تومن . نه شوهرت میفهمه نه استرس داری. دوست من روزی ۲۰_۳۰ تومن راحت ازش در میاره تو گوپل بزن ای تول سایتش رو میاره

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

اولا هر ماه که این کار کنی تا چند روز بعدش استرس داری که نکنه بفهمه.دوما چون این  وام های خونگی اکثرا چندسالی طول میکشه تا تموم شه احتمال لو رفتنت بالاس.درکل به نظر من به ریسکش نمی ارزه بازم بستگی به شوهرت داره که مثلا واریز و برداشت حسابشو چک میکنه یا نه حوصله این کارارو نداره...