2777
2789
عنوان

خانوم ها پس انداز مخفی

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 72 پست
باشه ممنون باید چیکار کنم 

تو همین چک ایتول رو توی گوگل سرچ کن ثبت نام کن بقیه رو متوجه میشی

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بهانه های مختلف بگیر ازش مثلا پول آرایشگاه و لباس و ...بعد بیشتر بگو بقیه شو بردار بهترین راه ای ...

فنی ک ی عمر رو بابام زدم😂😂😂

🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
برو سایت چک ایتول. براحتی روزی ۱۰تومن در میاری ماهش میشه ۳۰۰تومن . نه شوهرت میفهمه نه استرس داری. دو ...

شماره پلاک ماشین رو از کجا باید گیر بیاریم

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
شوهرم پیمان کار ساختمون هست در ماه دوبار سقف میزنم که هول هوشه ۱۰.۲۰تومن میاد حسابش که باید حساب کار ...

پاکش کنی بعد پیامک بعدی بانکو که میبینه ۱۰۰ تومن اختلاف داره با پیامک قبلی اونوقت میخوای چکار کنی؟؟

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
چیوار میکنن اونجا؟ چطوریه؟

یه سایته معتبره. میری عکس پلاک ماشین نشونت میده و تو باید تو کادرش وارد کنی. دونه ای ۱۰تومن . ولی کسانی هستن که روزی ۸۰تومن هم ازش در میارن من خیلی گرقتارم ولی یکبار امتحانی رقتم راحت ۲۰تومن گرفتم. هروقت هم بخوای برات واریز میکنن به حسابت . دوستم خیلی درامدش خوبه از این سایت 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
آفرین واقعا ی این فکر نکرده بودم

ببین همین سایتی که میگم برو . راحت تو پنج روز ۱۰۰تومن رو در میاری. تازه بیشتر هم در میاری 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

من این کار و میکنم چون شوهرم مغازه داره ..هر روز کلی پول از حسابش این‌ور اونور میشه بااین تفاوط که من روزی ده تومن بیست تومن بر میدارم از گوشیه خودم اس بانکشم حذف میکنم تا حالا که نفهمیده بقیشم خدا بزرگه 

گوشیه همسر من ساده اس به این و اونم پول اینا نمیده که بره گردش حساب بگیره 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوب نصیب همههههه الهی آمین😇

چرا ازش نمیخوای بهت پول بده؟؟

هربار برو خرید کن الکی بگو سیب زمینی شد بیست تومن ده تومنشو بردار برو ارایشگاه بگو شد چهل .....

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش