2777
2789
عنوان

خانوم ها پس انداز مخفی

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شاید پنج تومن

برو توی سایت چک ایتول ، میتونی قسط ماهیانه رو ازش در بیاری

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
😃والا الان بچه ها روزی بیشتر از 5 تومن خرج خوراکی میکنن شوهرش خجالت نمیکشه 5 تومن میده؟!😖

اونم فقط برا نوار بهداشتی که اونم گرونه شده ولی همچین برا خونه می‌خره

خب نمیدم اگر میاد که من هرگز اینکار رو نمی‌کردم

یعنی شوهرت پرینت حسابش رو نمیگیره ببینه به کی پول داده یا کی به حسابش پول واریز کرده...اگه بگیره به اینکه هرماه دیروقت به حساب کسی پول واریز شده مشکوک میشه ومیره طرف رو پیدا می‌کنه میفهمه قضیه رو..هم ابروی تو رومیبره هم وام خونگی رو‌ازت میگیره بنظرم جور دیگه بگیر مثلاً هربار خرید میری ی مقدار بیشتربگو یا هزینه آرایشگاه و...

واقعا سایت مطمئن هست

من که توش کار کردم پولم گرفتم

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .