2777
2789

به نطر من بهتره مهریه رو بگذاری واسه روز مبادا باشه

مگر اینکه خودت از لحاظ مالی کاملا قوی باشی و از طرف همسرت هم خونه ای به نامت زده سده باشه

حالا اون موقع میشه در مورد بخشش مهریه فکر کرد...اونم به دلیل ستایشش تو کلام معصومان

حالاهر چقدر هم همسرت خوب و زندگیتون مطمئن و قشنگ

خدای ناکرده خدای ناکرده اتفاقی واسه همسرت بیفته هیچ چیز جز این مهریه از لحاظ مالی دستت رو نمی گیره

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه رو کاری کردن که اصلا دیگه نشه گرفت یا به سختی و هزار دردسر یک صدمشو آدم بگیره اما بازم بخشیدنش درست نیست. یه امنیت روانی واسه زن داره که مرد با هر مشکل کوچیکی نگه طلاق! 

درصورتی میشه بخشید که حق دیگه ای درقبالش بگیری مثلا خونه یا ماشین.

یه چیز دیگه هم هست خدای نکرده اگه اتفاقی برای مرد بیفته مهریه زن اول باید پرداخت بشه

اره. رفتیم‌پیش مشاوره قبل از طلاق. مشاورهه گفتش یکی رو داره همسرم

وووای متاسفم دوستم امیدوارم مشکلت هرچه زودتر حل شه🤲

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ما که قرار نیست بگیریم چرا ببخشیم بزار باشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بنظر من درسته مردی که بخاطر مهریه بمونه تو زندگی همون نمونه بهتره

فقط این نیست که.وجود مهریه تو جامعه ما لازمه.دور جون زبونم لال اگه یه وقت همسر خانومی فوت شه علاوه بر همسرش حتی سقف بالاسرش هم از دست میده.

درجامعه ایران با قوانین ایران با عرف ایران بودن مهریه لازم هست اگه اروپا یا امریکا بودم مهریه رو نمیخواستم ولی اینجا ایرانه.درضمن دوست عزیز مهریه مال شما تنها نیست مال بچه هاته اگه ببخشی و دور از جون فوت کنی همسرت یه زنه دیگه بگیره بچه های اون زن از ارث پدرشون مهریه مادرشونم میتونن بردارن و دست بچه هایتو خالی میمونه پس جوگیر نشین.

شبنم از قبیله باران سابق هستم 
ما که قرار نیست بگیریم چرا ببخشیم بزار باشه

دقیقا نظر منم همینه

ما که اصلااا به فکرش نیستیم و در صدد گرفتنش نیستیم

یعنی بالفعل بخشیدیم‌مهریه رو..گرچه بالقوه باقیه

حالا اون گوشه باشه واسه روز مبادا ...شاخمون که نمی زنه

گرچه گفتم اگه همسر خونه به نام بزنه یا پشتوانه مالی خود زن خیییلی قوی باشه میشه روش فکر کرد واسه ثوابش

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون