2777
2789

غلطهههههههه آی غلطهههههههه

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بخشیدم حق طلاقو گرفتم،اصلا پشیمون نیستم

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

برای همسری ک بهش ایمان داری درسته😊

دوباره قطار دلم افتاد روی ریل جنوب...بعضی از روزها انگار جزو عمر ما حساب نمی شوند...روزهایی که قبل از غروب آفتاب روبروی اروند نشسته ای...این موج ها با تو میخواهند حرف بزنند این صدا صدای موج آب نیست صدای کلنجار رفتن دریاست برای فاش کردن رازهایی که به چشمانش دیده...و تو میبینی که آسمان اروند هم سنگینی می کند...نماز را که خواندی باید بروی کاروان در حال حرکت است و ناگزیر باید بروی دلت را جا می گذاری کنار یادمان شهدای گمنام اروند و می گویی من این دل را به امانت کنارتان می گذارم و می روم...دلاوران دریا دل مراقب دلم باشید من به شهری برمیگردم که کمتر امانت داری چون شما را دارد به شهری که من می روم کمتر پیدا می شود کسی که به آب خروشان اروند خشمگین بزند و طناب را رو به ساحل رها کند  به امید آنکه مهدی فاطمه(عج) انتهای طناب را می گیرد...من به شهری بر میگردم که امام غایبش غریب است ادبیات شهر من با ساحل اروند متفاوت است...شــهدا گاهی نگاهی...    عضویت قبلیم ۹۷/۹/۲۵

درصورتی ادم ببخشه که واقعادیگه کشش دوندگی یا تواون رابطه موندنو نداشته باشه و فقط دلش ارامش بخاد وبخاد رهابشه.. یه جورایی مهرحلال جون ازاد بکنه.. البته اگرمقصرشوهرته یا خیانتی چیزی کرده سعی کن بگیری 

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

بستگی داره 

یه خانم بدون شغل و وابسته و بدون پشتوانه مالی دیگه بره مهریشم  ببخشه دقیقا  از پشت به خودش خنجر زده!!!اما یه خانم مستقل و توانمند به هر دلیلی ممکنه همچین تصمیمی بگیره حالا از روی عشق یا برای تسهیل روند  طلاق یا برای جابه جا کردن با امتیازهای دیگه یا هرجی  اون خیلی فرق داره داستان براش 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
خب این خوبه چون اون ۱۳۷۶ تا سکه رو مسلما نمیتونه بده علنا نسیه ست ولی ماشین و خونه نقده.کار خیلی خوب ...

اره خودش خیلی خوشحال شد از این تصمیم میگفت به معنی زندگیه به معنی اعتماده..البته ناگفته نمونه همسرمم  حق طلاق و داده به من😁

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

تابلویه غلطه مهریه پشتوانه زنه ببخشه که بعدش دودستی بزنه توسرش

البته الان که جوری شده بخوای طلاق بگیری مردای عوضی میگن بایدمهرتوببخشی که طلاقت بدم آخرش هیچی دسستونمیگیره مگه اینکه دوندگی کنی

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی

بستگی داره عزیز من در چه شرایطی در برابر چه آدمی در ازای بدست آوردن چه چیزی اینکارو بکنی 

بعضیا برای بدست آوردن نتیجه ای خاص با سیاست میکنن

اما اگه کسی بیاد بگه من فقط برای اثبات عشقم کردم در ظاهر میگم ااااخییی عزیززرم و تو دلم بهش میگم خر خودتی.....

ن ن. من ۱۰۰ تاشو بخشیدم. مونده ۱۴ تا الان هم رفته درخواست داده

درخواست طلاق🤔

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

من کلا شوهرم هر مالی داره  دو تا خونه ماشین ویلا و خودمم که ماشین دارم همش به نام خودمه 

یه روز رفته بودم مادر شوهرم گفت با کنایه که یعنی ببخش دیگ منم گفتم غلط میکنه کسی که برا من تعیین تکلیف میکنه به کسی هم مربوط نیست 

تو هم همچین کاری نکت اصلا و ابدااا

مهریه یه جنبه دیگه داره که کسی اصلا نمیبینه 

در صورت فوت  همسر  زن چیزی از اموال شوهر بهش نمیرسه خیلی ناچیزه اون مقدار    اما مهریه باشه اول مهریه از اموال شوهر میدن بعد بزل و بخشش میشه به این و اون

قانون جای کار داره