2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا آخه .... منم دوسه روز بود حالم بد بود با خواهرم و مادرم حرف زدم خیلی سبک شدم 

اونا كه فقط ميگن جا به جا شو

با كدوم پول رو نميگن

تو سري خور شدم

خودتو دوست داشته باش عزيزم
پدرم دو ماه پیش فوت شد و بیمه نداره .مادرم با ۵ تا پسر و ۵ تا عروس دستش خالیه.گریه میکرد.

عزیزم برن کمیته امداد ماهانه مبلغی میگیرن 

انسالله خونه که دارن 

با اون و یارانه هم خرج خورد وخوراکشو بده 

دخترم برای دیدنت لحظه شماری میکنیم😍خدایا خودت نگهدار تو💕باش😍دخترنازم خوش اومدی به زندگیمون😍

بچه ها  من مشکلم و ناراحتیم مامانمه 

رماتیسم داره و درد میکشه میفهمم حالش خوب نیست 

خونه ی بابام اینا بزرگه ۲ طبقه اما قدیمی شده تمیز کردنش سخته گرمه بابام راضی نمیشه خونشو عوض کنه یا مثلا رهن و اجاره کنه مامانم نمیکشه دیگه 

امشب با بابام دعوای بدی داشتم 

یه دعوای مفصل انداخت بین من و شوهرم 

نزار كسي بينتون دعوا راه بندازه

به همسر وخانوادش بي توجه باش 

باور كن دليستگيتو بكن از خانواده همسر و همسر راحت ميشي

عزیزم برن کمیته امداد ماهانه مبلغی میگیرن  انسالله خونه که دارن  با اون و یارانه هم خرج ...

کمیته ک پولی نمیده.گفته ۱۰۰.با یاران ۱۴۵.ما داداشام هر شب تقریبن خونه ما هستن و اصن ب فکر نیستن ک چیزی بیارن فقط توقع دارن 

بچه ها منم شدیدا حالم گرفتس۱سال ونیم ازدواج کردم زندگیم خوب نیست همش باشوهرم دعوا دارم خدایش اون اصلا حرف نمیزنخ همش من گیر مسدم چکارکنم؟؟

میترسم ازم دل زده شه بااین رفتارای چزتم

برایِ سلامتی نینیم ی صلوات لدفا😞
بچه من مشکلم و ناراحتیم مامانمه  رماتیسم داره و درد میکشه میفهمم حالش خوب نیست  خونه ی ب ...

باباها كه اصلا دركي ندارن

به همسرامون نگاه كن دركي دارن؟