2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یکی که از خدا نمیترسه به خدا اشک زن حامله رو درآوردن درست نیس

همشون همینجورین 

مادرشوهرمنم انگار نه انگار پسر داره فقط بلده پسراشو پر کنه اما کافیه یکیشون مشکل داشته باشه اصلا انگار از اون نیستن 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
بشوخي به ريئست بگو دنبال دكتر باشين كه انگار من قراره همينجا زايمان كنم

جرات دارم بگم 

رئیسم خودشو شوهرش از ایم مسئولای کله گندن که اگر کسی خلاف میلشون عمل کرد تا اخر عمر بیکارش میکنن

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
پاپيون صورررتي بيا عزيزم بخاطرت صدا زدن يادگرفتم اينقد حواسم بهت هست

مرسی فداات که بفکرم بودی...اگه بتونم شوهرمو راضی میکنم بزاره برم پیش روانشناس..خیلی حال این روزام بده

فقط دلم واسه دخترم کبابه که مامانی مثل من داره

بمیرم براش ولی نمیتونم مادری کنم 

مرسی فداات که بفکرم بودی...اگه بتونم شوهرمو راضی میکنم بزاره برم پیش روانشناس..خیلی حال این روزام بد ...

تو كتاب خودت باش دختر نوشته وقتي خودت و فرزندت زنده اين يعني بهترين مادر دنيايي به همين سادگي

خيليم مادر خوبي هستي

خودتو دوست داشته باش عزيزم
تو كتاب خودت باش دختر نوشته وقتي خودت و فرزندت زنده اين يعني بهترين مادر دنيايي به همين سادگي خيليم ...

فدای تو...ولی این حرفا تو واقعیت خیلی فرق داره...همه چی مثل نوشته های کتابا قشنگ نیست

فدای تو...ولی این حرفا تو واقعیت خیلی فرق داره...همه چی مثل نوشته های کتابا قشنگ نیست

توقعتو از خودت پايين بيار عزيزم

مادر كامل وجود نداره

مامان خودمو ميبينم با همه بدي هاش و خوبي هاش همين كه هست كافيه برام

همين كه باشي براش كافي 

هيچكس اندازه خودت به براي بچه ات دلسوز نيست

بدترين و افسرده ترين و خودخواه ترين مادر بودنش براي بچه كافي 

هر ديقه بگو همين كه هستم كنارش ي مادر عاليم

همين كه مراقبشم عاليم

تلقين كردن جواب ميده امتحان كن

وااای تو چقدر خوبی😍😍😍خیلی حرفات بهم ارامش داد مررررسی ازت...

مامانا كلافه ميشن نه افسرده مامان جوون خوشگل

فدات بشم عزيزم😘😘😘