مامانا...برای اولین تولد نی نی چیکار کردین ؟چه تم تولدی قشنگتره؟چه خلاقیت باحالی استفاده کردین ؟من طرح رنگین کمان رو کیک زدم میخوام بادکنک و رنگین کمان بزنم با ژله رنگین کمانی زنبورم دوست دارم کلا فانتزی باشه به نظرم بهتره چون هنوز خودش که چیزیو نمیشناسه😊
من بچه ندارم، ولی وقتی بچه دار شدم تولد انچنانی نمی گیرم،خودم و شوهرم فقط!
چون وقتی تولد بچه ها میرم چیزی جز چشم و همچشمی نمی بینم
البته استارتر منظورم با شخص شما نیست!
کلی گفتم
خودم هر تولدی دعوت میشم فقط از سر اجبار میرم
ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من بچه ندارم، ولی وقتی بچه دار شدم تولد انچنانی نمی گیرم،خودم و شوهرم فقط! چون وقتی تولد بچه ها میر ...
خخخ من تولدم خانوادگیه زیاد آدم دعوت نمیکنم درحد مادر بزرگ و عمه و عمو کلا پنج خانواده ایم ولی دوست دارم عکساش یادگاریه قشنگی براش باشه من کلا سادگی رو دوست دارم
خوب اگه تولد نزدیک باشه چرا که نه منم اصرار اطرافیانم بیشتره برای جشن ☺
نمیدونم، شمایی که جشن میگیری صددرصد هدفت گرفتن کادو نیست، ولی اونیکه میاد تو جشنت نمیتونه دست خالی بیاد!
من که همیشه سر تولد گرفتنای بچه خواهرشوهرم حرص خوردم!
ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
نمیدونم، شمایی که جشن میگیری صددرصد هدفت گرفتن کادو نیست، ولی اونیکه میاد تو جشنت نمیتونه دست خالی ب ...
درسته منم گفتم اونایی که میخوان بیان اصرار کردن جشن بگیرم منم میخوام جلوه داشته باشه خرج آنچنانی هم نداره در ضمن کلا از جشن گرفتن خوشم نمیاد ولی تا هنوز کوچوله عه همه ذوق دارن برای بچه های هشت نه ساله به بعد زیاد جالب نیست😕
واقعا حق باشماست بچه دار میشن جشن تولد و دندونی وسیسمونی و هزار چیز دیگه میخوان برن سر خونه ...
بخدا من هرسال سر تولد بچه خواهرشوهرم یه هفته حالم بده!
همه کادوی گرون میدن چون وضعشون خوبه. ماهم مجبوریم مثل همه بدیم
حالا پول به درک ، فدای سرم. بچه اندازه یه فروشگاه 100متری اسباب بازی و لباس و وسیله داره!
ادم نمیدونه چی باید تقدیم کنه!
بخدا من هرسال سر تولد بچه خواهرشوهرم یه هفته حالم بده! همه کادوی گرون میدن چون وضعشون خوبه. ماهم مج ...
آخی راست میگید کلا آدم اینجور مهمونیا معذبه هر کس بنا به وسعش من که برای دل خودم جشن میگیرم نباید از کسی توقع داشته باشم اینجور مواقع اگر کادوها رو تو جمع نشون ندن فکر کنم مشکلی نباشه