2777
2789
عنوان

ممتخصص رادیولوژی داریم اینجا

59 بازدید | 13 پست

دخترم سه سالشع ۲۹م پاش ضربه خورد عکس گرفتیم گفت سالمع ولی دکترش گفت چون لنگ میرنع هنو فردا یه عکس دک بگیرم یعنی فاصله ده روز...عکس اول پنج بار اشعه خورد فکنم روز پا ساق مف پا واینجور فکنم

استرس دارم براضررش

با یه پزشک انلاین مشورت کن 

ارتوپد باشه به خصوص

به نظر منم احتیاجی نیست پزشکا میگن همون عکس که اول میگیری مهم هست

من یه دفعه ام ار ای کمر انجام دادم به دکتر ارتوپد گفتم که دوباره کی انجام بدم گفت هر وقت درد داشتی مشکلی داشتی وگرنه برو تا بیست سال دیگه اگه مشکل نداشتی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با یه پزشک انلاین مشورت کن ارتوپد باشه به خصوصبه نظر منم احتیاجی نیست پزشکا میگن همون عکس که اول میگ ...

زوپاش فشار میدیم دردداره ولی راه میره شکایتی ندارع جز لنگ زدن...دکتر اولی این قسمت درنظر نکرفته کفت این زاویه بکیری مطمن شیم  نمیدونم حالا

زوپاش فشار میدیم دردداره ولی راه میره شکایتی ندارع جز لنگ زدن...دکتر اولی این قسمت درنظر نکرفته کفت ...

به نظرم بازم صبر کنین ببین اگه شکستگی باشه ادم بزرگشم انقدر بی قراری میکنه که نگو

این یه کوفتگی عادی هست بیخود بچه رو درگیر اشعه نکن

خدا دکتر گوش و حلق و بینی منو لعنت کنه روانی میدونی به من ادم کم سن چقدر اسکن سینوس داد و واسم ضرر داشت پزشکا میگفتن مگه روانی بوده انقدر بهت اسکن داده بود ما هم نمیدونستیم انجام میدادیم 

حالا ام ار ای اشعه نداره ولی عکسا اشعه دارن

من جایی که میرم عکس دندون بگیرم چند سال یه بار خانم دکتره روپوش میده بپوشیم که تخمدونا اسیب نبینه 

به نظرم بازم صبر کنین ببین اگه شکستگی باشه ادم بزرگشم انقدر بی قراری میکنه که نگواین یه کوفتگی عادی ...

دکتر اولی گفت گچ بگیریم محض اختیاط دومی که بهترین توگرگان دهروز استراحت داده چون هنو میلنگه گفت الان عکس 

دکتر اولی گفت گچ بگیریم محض اختیاط دومی که بهترین توگرگان دهروز استراحت داده چون هنو میلنگه گفت الان ...

به نظرم یه دکتر انلاین پیدا کن نظر اونم بخواه 

چون دکترای انلاین سودی نداره واسشون بخوان عکس بدن یا گچ بگیرن

ولی بعضی پزشکا به فکر سودن فقط

فکر کن میری مطب دکتر ریه الکی چند میلیون میخواد ادمو وادار کنه تست ریه بگیره 

اون یکی دکتر الکی ازمایش میده میده یا سونو میگه فلان جا انجام بده 

پورسانت میگیرن بعضی ها بابت کارایی که میکنن 

ولی من الان چند ساله تجربه دکتر انلاین دارم خیلی ازشون راضی ام فقط وقتی اجبار باشه مثلا چشم پزشکی حضوری میرم بقیه رو انلاین راه میندازم

یه اقای دکتر هم میشناسم تو ایسنتا دانشجوی ارتوپدی هست خیلی عالیه نمیدونم سوالای مردمو جواب میده یا نه ولی از اون پزشکای اینده دار هست