2777
2789
عنوان

یه نکته درباره جذب شوهر

522 بازدید | 35 پست

وقتی کسی میگه زندگیش سرد شده یا میخواد شوهرشو جذب کنه،همه میگن به خودت برس.موهاتو فلان کن.فلان رنگ رژ رو بزن.روی بدنت عسل بریز😑شورت قرمز بپوش.اگه شوهرت دانشجوعه جزوه رو بزار لای پات و ...😑😑😑

وقتی این حرفا رو میزنین ناخوداگاه هم تو ذهن خانوما و هم اقایون این ذهنیت رو ایجاد میکنین که زن یه اسباب بازی جنسیه فقط واسه رفع نیازای شوهرش.سطحشو اونقدر پایین میارین که فک کنه باید با زیباییش و بدنش شوهرشو نگه داره

چرا به جای این کارا نمیگین هنری یاد بگیره که شوهرشم بهش افتخار کنه؟چرا یه زن به جای یادگیری موسیقی و خوندن کتاب و نقاشی و هنرای قشنگ باید مدام تو ارایشگاه ها دنبال رنگ مو و مدل ناخن و ... باشه؟

یعنی خودتونو اینقدر پایین میبینین که صرفا با لباس و ارایشتون بخوایین یه مرد رو نگه دارین؟

درسته جنستون مونثه،ولی چیزی از مرد کمتر ندارین..هیچوقت خودتونو بازیچه نکنین که مرد واسه خوش گذرونی و حال کردناش بیاد سمتتون..چیزی یاد بگیرین و هنری داشته باشین که شوهرتون به اون جذب بشه و بهتون افتخار کنه

شما انسانید..خودتونو عروسکی جنسی نکنید و توی ذهن اقایون هم خودتونو اینقدر پست و سطح پایین قرار ندین✋

هعی..چی بگم..

متنت خیلی زیبا بود.منتهی مردا به جز مسعله جنسی هیچ چیز دیگه براشون جذاب نیس.اگر این مسعله نبود تاقیامت زن نمیگرفتن.

اگر دین ندارید وبه خدا وبه قیامت اعتقاد ندارید لااقل آزاده مرد باشید....میشه برای آرامش دلم صلوات بفرستین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی