2777
2789

تازه خونه مامانم با داداشم که ۶ سال ازم کوچیکتره دعوام شد منم زدم زیر گریه اعصابم از خودم خرابه همه هم نشسته بودن؛چکار کنم بتونم گریم رو کنترل کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمي دونم واقعا بايد چكار كني عزيزم!

ولي چقدر خوب كه خودت واقفي به بد بودنش!!

ببخشيدا ولي انقدررررر بدم مياد از اينايي كه اشكشون دم مشكشونه تا يكي يه چي ميگه مي زنن زير گريه!

زن بايد قوي باشه💪😊

دیگه از نوجوانی هم درآمدی که روحیت زیادی لطیفه شاید از کمبود اعتماد بنفسه شاید کم خونی شایدم تیرویید ...

نمیدونم بخاطر کدوم دلیلشه ولی خیلیییی اذیت میشم احساس میکنم سرشکسته میشم با این اخلاق زشتم

من مادرم این جوریه کافیه یه کم ناراحت بشه زود بغض می کنه و گریه .تو مجردی من خیلی ناراحت این کارش بودم احساس می کردم مادرم ضعیفه . تو این ۶ سال یکی دوبار تو دعوا با شوهرم گریه کردم. دعوایه اساسی هم بکنیم گریه نمی کنم احساس ضعف می کنم چون.