2777
2789
عنوان

ادرار کردن کودک دروقت خواب

1229 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من بچم دوسال و نیمشه وقتی بیداره قشنگ جیشش میگه ولی شبا موقع خواب باید پوشک بزنم بهش شما تجربه داریدآیا؟دکترم بردم آزمایش گرفت ازش خدارو شکر سالم بود و بهم گفت که تا چهار سالگی اصلا به این مسئله نمیشه گف شب ادراری 

کسی راهکاری داره یاهمچنین مشکلی داشته تاحالا ؟

هرکس بد مابخلق گوید،ماچهره زِ غم نمیخراشیم  ماخوبی اوبخلق گوییم تاهردو دروغ گفته باشیم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم بچم دوسال و نیمشه

تو روز خوبه

شبها ولی باید هر ۳ساعت ببرمش دستشویی وگرنه جاشو خیس میکنه

ولی بعضی شبها که خواب موندم نبردمش خشک خوابیده

ولی بعضی وقتا هم چندبار خیس کرده

دختر من یه سال و هشت ماهشه،همیشه هم شبا جیش میکنه

به نظرم طبیعیه،نبردمش دکتر😑

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
قبل خواب ببرش دسشویی اب چایی بهش زیاد شب نده نصف شبم ببرش دسشویی 

میبرمش قبل خواب دوسه ساعت بعدم باز میبرمش ولی گاهی خواب میمونم جاش خیس میکنه اخه تاکی پوشک ببندم 😥

هرکس بد مابخلق گوید،ماچهره زِ غم نمیخراشیم  ماخوبی اوبخلق گوییم تاهردو دروغ گفته باشیم😁
این که مشکل نیست طببعیه منم شبا پسرمو  تا دو سال و نیم پوشک می کردم بعد خیلی کم جیش می کرد ز ...

فرشام تازه شستم اخه اکثر بچه های اطرافم شبا جیش نمیکنن

این که مشکل نیست طببعیه منم شبا پسرمو  تا دو سال و نیم پوشک می کردم بعد خیلی کم جیش می کرد ز ...

مایعات زیاد میخورد

دقیقن دختر منم همینه روزا میگه شبا پوشکش پر میشه دو سال و نیمش هست

ی روشی بود از بوعلی سینا که باید چهل شب انجام بدی من سه شب انجام دادم بعدش دیگه پسرم نزاشت ولی اون سه شب خشک بود جاش

دختر من یه سال و هشت ماهشه،همیشه هم شبا جیش میکنه به نظرم طبیعیه،نبردمش دکتر😑

خوب سنش کمه من یجا خوندم بعد دوسال و چهارماه نباید جیش کنه شبا