2777
2789
عنوان

برای چاقی چی خوبه لطفا کمکم کنید

102 بازدید | 20 پست

میگن پودر جینسینگ برای چاقی خوبه کسی استفاده کرده تاثیرجچوره و از کجا تهیه کنم

آنقدر مشغول پیشرفت خودت باش که هیچ فرصتی برای نقد دیگران نداشته باشی.🌹..... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم عطاری میگفت دارویی گیاهی ک اینقدسریع چاق کنه اون گیاهی نیستوعوارض داره مثه همین جینسینگ فرشته جی فست و ایناعوارض دارن اینا

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
من رفتم عطاری میگفت دارویی گیاهی ک اینقدسریع چاق کنه اون گیاهی نیستوعوارض داره مثه همین جینسینگ فرشت ...

میگن قوطی مشکی خوبه نمیدونم چکار کنم کلافه شدم

نه بابا یعنی چاق شده اون قسمتا

خوبه که یعنی میگی بخورم عکسشو نداری اسمش چی بود

ب منم گف جنسینگ حس کردم میل جنسیمو زیاد میکنه نگرفتم

فست فت گرفتم گفت روزی 2تا بخور من روزی یکی بیشتر نمیخورم

قووتو هم گرفتم عطاریه گفت تضمین 5 کیلو چاق میشی ولی هیچ تاثیری نداشت فقط میل جنسیمو افزایش داده بود از خودم بدم میومد دیگه😂😂😂😂😂

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
ب منم گف جنسینگ حس کردم میل جنسیمو زیاد میکنه نگرفتم فست فت گرفتم گفت روزی 2تا بخور من روزی یکی بیش ...

خخخ حداقل یه فایده داشته