2777
2789
عنوان

دوستان کمک!!!خونریزی هفته 12

761 بازدید | 14 پست

سلام من هفته هفتم استراحت مطلق بودم و لکه بینی داشتم با استراحت خوب شدم الان که هفته دوازدهم لکه قهوه ای با رگه خون دیدم از صبح حالت پریود کمرم درد میکرد الان لکه دیدم خیلی نگرانم.احتمال سقط هست؟؟

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم استراحت کن شیاف هم مصرف کن اگ ان تی نرفتی یه سونو هم برو

3 روز دیگه باید برم ان تی.خیلی نگران شدم نمیدونم چرا باردار شدن این همه سخت شده کسی و ندارم ب کارام برسه و یه پسر کوچیک هم دارم.واقعا خسته شدم

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
هنوز شیاف استفاده میکنی؟ استراحت کن حتما

نه 10 تا استفاده کردم خوب شدم.امروز دوباره اینطوری شدم.

عزیزم استراحت کن شیاف هم مصرف کن اگ ان تی نرفتی یه سونو هم برو

ممنون گلم.الان میرم

3 روز دیگه باید برم ان تی.خیلی نگران شدم نمیدونم چرا باردار شدن این همه سخت شده کسی و ندارم ب کارام ...

منم مثل شما بودم دقیق از هشت هفته اینجوری بودم تا12هفته همش شیاف مصرف میکردم تو اون مدت اصلا نمی تونستم به زندگیم برسم ولی تحمل کردم الانم تا اینجا ک خداروشکر همه چی خوب پیش رفته

منم مثل شما بودم دقیق از هشت هفته اینجوری بودم تا12هفته همش شیاف مصرف میکردم تو اون مدت اصلا نمی تون ...

خدارو شکر.دیگه شیاف استفاده نمیکنید؟

من خوب هم شدم بینش ولی تمام شیاف مصرف کردم تا13هفته ک رفتم ان تی که گفت خون پشت جفتت برطرف شده

برام دعا کنید.امیدوارم منم خوب شم 

انشالله ک مشکلی نیست عزیزم فقط استرس نداشته باش

ان شاالله