2777
2789
عنوان

هاشور موقت ابرو عروس

1100 بازدید | 12 پست

خانوما کسی تا حالا هاشور ابروی موقت واسه عروسیش انجام داده؟؟؟

من خیلی میترسم ولی آرایشگر گفت دائم ک نیست ترسی نداره.خونریزی اینا نداره.

گفت طرح هاشوره.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
من تتو موقت انجام دادم شکله رنگه درد نداره ک مثه اینه مداد بکشی

ماندگاریش چقده؟؟؟

کی انجام دادی همون روز عروسی موقع میکاپ؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مداد بکش یا آکوآ بزن چرا تتو موقت سنتو ببره بالا خواهرم استاد ارایش دائم و موقته تا بحال ن رو صورت خ ...

نمی دونم من گفتم نمیخوام.گفت طرح هاشوره‌.

خودش ک نیست.

نمی دونم من گفتم نمیخوام.گفت طرح هاشوره‌. خودش ک نیست.

اونا نمیدونم چ مرضی دارن من گفتم موهامو های لایت کن ۱۷سالمه برداشت دکلوره کرد موهام زرد کرد تو عروسیم های های گریه میکردم موهام تا کمرم بود بعد عروسی کوتاش کردم باز زردی دکلره ته موهام هست

UOTE=99628698]اگه با منی حامله نیستم.عروسیمه🙊🙊[/QUOTE]

اها    انشالله خوشبخت باشی عزیزم..امروز سالروز پیوندو نکاح حضرت علی و فاطمه س هست... چ خبر خوشی رو امروز بهم دادی انشالله که زندگیت مثل ایشان سراسر نعمت و خوشبختی خواهد بود  عزیزکم

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
UOTE=99628698]اگه با منی حامله نیستم.عروسیمه🙊🙊[/QUOTE] اها     انشالله خوشبخت باشی عزی ...

مرسی خیلی محتاج ب دعا ام.شما هم انشالله خوشبخت و سالم باشی

مرسی خیلی محتاج ب دعا ام.شما هم انشالله خوشبخت و سالم باشی

انشالله تعالی خواهرم
امین

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
مرکز تخصصي فيبروز و آرايش دائم راحيل تو پونک خیلیی عالیه کارشون. مهمتر اینکه خیلی جای معتبریه 092162 ...

من ک نمیخوام هاشور کنم.

آرایشگره میخواد روز عروسیم انجام بده.

در ثانی من شهرستانم راه دوره تا تهران😕