2777
2789
عنوان

خیانت جنسی رو میشه بخشیدباید چه رفتاری نشون داد درمقابلش

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 177 پست

خونوادش عالین مامانش وباباش مومن ومردم دار،خودش اصلا شخصیت عالی که حتی شلوار تنگ میگفت زشته دوس اصلا همه به اسمش قسم میخوردن

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش میگم چیه منو دوست داشتی آخه؟ میگه همه چیتو. اما نمی تونستم خودمو عوض کنم. برای همین همه چیو دروغ ...

واقعا هم یک جلسه کمه بعضی پدر مادرا با عجله زندگی بچه ها رو به این شکل درمیارن

برای همینه که من همش میگم تا درست نشناسم جواب نمیدم

مامانم میگه خب بقیه تعریف میدن..من میگم بقیه اطرافیان هستن نه ادمی که قراره شریک زندگیش بشه شناخت من باشما فرق داره

مامانم اصلا اینطور نیست میگه وقتی برم خواستگاری واسه پسرم تمام خصلت های خوب و بد پسرام رو بهش میگم نمیخوام دختر مردم اذیت بشه و من کاملا با این موافقم

فامیل بودیم دختر. بابام میگه يه درصدم فکر نمی کردم اینجوری باشن. 

عزیزم گاهی فامیل انقدر بدی میکنن که غزیبه اینجور بدی نمیکنه..جالبه که با وجود فامیل بودن هنوز نشناخته بودینشون از بس شما خوبین و سرتون در زندگی خودتون هست درست نشناختین

موندم شوهر من دراین حد یعنی به وجود خدا انگار شک کنی اصلا باورم نمیشه

همین سخته واقعا ببینی همه چی زندگیتون ایده آله شما راضی همه چی خوب..کم هم نذاشتی..بچه هم دارن..واقعا بی معرفتی هست..درک نمیکنم مردها رو

حتی خود دختره گریه میکرد که خاک توسر من اونکه میگفت زنمو بیشتر بچم که دنیا اومده وهمه دنیا دوس دارم واز زنم راضیم پس چرا من ادامه میدادم

شوهر پرروی من به دختره میگفته من از همه چیه زنم راضیم توهمون موقع ها که مطمئن بودم داره خیانت میکنه به خودمم چند بار گفت من از توخیلی راضیم