2777
2789
عنوان

خیانت جنسی رو میشه بخشیدباید چه رفتاری نشون داد درمقابلش

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 177 پست
باور کن زنش بهش گفته مگه من چیکار کردم کلی فکر کرده و بعد اینو گفته. 

یک بهانه الکی آورده و یک بهانه ای که واقعا بد هست و انگار خانمش بچه ست این رو بهش گفته..خدای من چقدر این مسئله براش راحت بوده که همچین توجیه مسخره ای رو براش عنوان کرده

اوه صبحونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعریف میکنید چطور به همسر اون زن جریان رو گفتید؟

شمارشو تو گوشیم ذخیره کرده بودم دوتا شماره داشت گویا یکیش دست شوهرش بود. 

منم پیام دادم و وقتی فهمیدم همسرشه بهش گفتم. گفتم مراقب رفتار همسرتون باشید چون داشت زندگی منو خراب میکرد. گیج شده بود. 

وای عزیزم چه سخته  خب چرا پذیرفتیش من رو نماز خیلی حساسم

چون دروغ گفتن. پدر و مادرش هر وعده مسجد بودن. ما فامیل بودیم اما نفهمیدیم دارن فیلم بازی می کنن. بعد عقد مادرش گفت من با پسرام میشینیم فیلم آن چنانی می بینیم. فهمیدم نماز نمی خونه. یا به خط درمیون میخونه. فک کن میرفتیم خونشون عکس رهبر رو میذاشتن تو خونه بعد عقد فقط توهین میکردن. 

چه دروغ های مالی که به ما نگفتن. 

تهش هم گفت من عاشقت بودم و میخواستم به دستت بیارم. به هر قیمتی که شده. 

چون دروغ گفتن. پدر و مادرش هر وعده مسجد بودن. ما فامیل بودیم اما نفهمیدیم دارن فیلم بازی می کنن. بعد ...

خدای من 

واقعا حقت نبود 

از طرفی هم چه خبر داشته که اینها چجورن اخه..قبل ازدواج در نامزدی باهاشون بیشتر رفت و امد نکردی بفهمی چجورن...این نفاق وحشتناکه..باز اونایی که مخالفن انقدر شجاعن یک رو دارن این ها بدترن البته ببخشید

حیف شما

وقتی بری می‌فهمن همه دیگه. 🤔🤔🤔🤔🤔 این آدما خودشون تقاص پس میدن 

همه هر چی میخوان بکنن من با این اصل زندگی میکنم ک زندگیم ب خودم ربط داره ن ب کس دیگه من حتی دوست ندارم خانواده خودمم دخالت کنن.اگه هم خدایی نکرده خیانت ببینم.یه جور خودمو گمو گور میکنم ک همسرم دنبالم بگرده و پیدام نکنه بعدن میام حسابشو میرسم😁😁😚

شوهر من بعداینکه من فهمیدم تاخودکشیم رفت بعد گفت خوب خیالت راحت شد که همچین اتفاقی افتاد،الانم اونروز بعد کلی گریه من که اگه میفهمیدم تصمیم دیگه ای میگرفتم همون پارسال گفت یهو بسه بسه یه هفته اس دوباره شروع کردی دوباره دسته گل آب نده گفتم من یاتو،گفت بقران دنیامی خدامیبخشه توهم ببخش گفتم دست گل یعنی دوباره بری گفت اره گفتم پس راه سفید جاده دراز

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
خدای من  واقعا حقت نبود  از طرفی هم چه خبر داشته که اینها چجورن اخه..قبل ازدواج در نامزد ...

بهش میگم چیه منو دوست داشتی آخه؟ میگه همه چیتو. اما نمی تونستم خودمو عوض کنم. برای همین همه چیو دروغ گفتیم. 

متأسفانه مادرش داره سر برادر شوهرمم همین کارو میکنه. دنبال دختر مذهبی میگرده براش بعد برادر شوهرم نمازشم نمیخونه. حالا خدا رو شکر همسر من خیلی خوب شده. 

یه بار مادرم یه حرفی بهم زد که داری اشتباه میکنی. گفتم مادر جان اون جایی که باید حرف میزدید نزدید همش نوزده سالم بود نه تو نه بابا نگفتید دختر جان یه جلسه برای جواب دادن کمه. صرف فامیل بودن هر دروغی که گفتن قبول کردید. گفتید فامیلیم زشته. منو به کسی داديد که هم کفو من نبود حالا دیگه بذارید خودم زندگیمو کنترل کنم. 

مامانمم گفت تقصیر من نبود تقصیر بابات بود. 

والله من خیانت دیدم درحد چت وپیام نه تونستم فراموش کنم نه تونستم کامل ببخشمش خدا لعنت کنه ج ن ده های این دو زمونه رو،که زندگیارو نابود میکنند

خدایا کمکم کن تا به آرزوهام برسم