2777
2789
عنوان

بچه ها سریع بیاید حالم بده یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 104 پست
ای بابا خو مردا دوست دارم بببنن....چرا اینقدر بزرگش می کنین انگار تو بغل یکی دیگه دیدینشون؟...ولش کن ...

عزیزم این خیلی برای من مهمه یکی از خط قرمزامه خوب ما هم بریم ببینیم تو سایتا اونا ببینم ... نه ب نظرم این مار طبیعی نیست

خب عزیزم خیلی از مردا نگا میکنن چه اشکالی داره؟بیشتر وقتا هم توجیهشون اینه که میخوان ازش چیز یاد بگی ...

ب نظرم تا این درست نیست با اینا توجیه نمیتونم بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شما هم بهش بگی نبین،میره یه جا شما نباشی فیلمو میبینه.به نظرم بازم بشینن فیلم ببینن بهتره اینه ...

وای یعنی چون نترسم بدترش پیش نیاد هیچی نگم

واقعا چرا دو دقیقه نمیزارین همسراتون واسه خودشون باشن .تا حالا پیش نیومده برا خودت کنجکاوی کنی تو یه ...

نه والا آخه چرا باید برم ببینم چرا جلب توجه کنه برام

خانما اینقدر با  کفش بیرون وارد حریم خصوصی مرداتون نشید  ضمنا خداقوت خوب پنگوئن نشد ...

این حریم خصوصیه ب نظرت؟واقعا عادیه این کار!؟من زیادی حساسم؟

ینی من این چیزارو میبینم یا میگن همسرم خودارضایی میکنه انگار حس خیانت بم دس میدع!!!!!! ینی چی ببین ...

یعنی چی اون فیلما چی داره که تو نداری؟ 😐

واضحه که یه پ و ر ن استار بخاطر مهارت‌ تو رابطه داره پول درمیاره 

برا همینم میگن نباید ببینی که توقعت از همسرت بالا نره 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

مردها خیلی هاشون دنبال این چیزا هستند به نظر من تو باید رو کیفیت رابطه بیشتر کار کنی یکی از مواردی که ما از اون غافل هستیم انفعال در رابطه هست ینی منتظریم تا بیاد یه دستی بهمون بزنه اما میشه یه وقتا پیش قدم شد خیلی از مردا دوس دارن هر چند وقت یه بار همسرشون با بی شرمی تمام ازشون رابطه بخواد

یعنی کمش کنم؟

کیفیت رو ببر بالا ولی تعداد رو کمتر کن.ببین چیزی که همیشه دم دست باشه به مرور عادی و تکراری و بی مصرف میشه و دلت میخواد یه تنوعی ای ایجاد کنی.اینم دقیقا همینطوره.منکه رفته بود مشاوره قبل از ازدواج میگفت همه چی رو یهو رو نکن یه باز اگه لباس شیک میپوشی یه هفته هم معمولی باش.تا اون قبلیه باز به چشمش بیاد.ولی بنظرم مردی که تو این دام افتاده باید به روش اورده بشه تا خودش نخواد و به بدی کارش پی نبره دست بر نمیداره با زبان خوش ازش توضیح بخواه بگو چه چیزی در اونا تو رو مجذوب کرده بگو تا من برات مهیا کنم.حرف زدن خیلی چیزا رو حل میکنه

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
چرا از اتاق اومدم بیرون و چند مین بعد اومد سمتم داد زدم دستو بهم نزن حالم داره بد میشه نیا داد میزنم ...

گند زدی که

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
مردها خیلی هاشون دنبال این چیزا هستند به نظر من تو باید رو کیفیت رابطه بیشتر کار کنی یکی از مواردی ک ...

عزیزم اتفاقا من خیلی بیشتر اون گرمم و خیلی ... یعنی اصلا آدم خجالتی و بی فعل و انفعالی نیستم

این حریم خصوصیه ب نظرت؟واقعا عادیه این کار!؟من زیادی حساسم؟

حریم خصوصی از نظرت چیه؟! 

بخدا گوشی آدما حریم خصوصیشونه

نمیتونستن کنار دراز کشیده بودم خودش دیده موبایلش رو دیدم

بازم نباید مثل یه مادر با بچه اش رفتار میکردی

حتی اگه بچه ات هم اینجوری بشه با داد و بیداد و تحقیر نباید برخورد کنی