2777
2789
عنوان

بچه ها سریع بیاید حالم بده یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 104 پست
حریم خصوصی از نظرت چیه؟!  بخدا گوشی آدما حریم خصوصیشونه

این حریم زناشویی نه خصوصی آخه اونی رو میبینه که منم دارم و اونی رو میبینه که روی من انجام میده

ب نظرم تا این درست نیست با اینا توجیه نمیتونم بشم

میدونی عزیزم وقتی بخوان نگا کنن دنبال توجیه شدن ما نیستن ک!!نهایتش اگ بخواییم خیلی گیر بدیم مث این اقا میرن یواشکی نگا میکنن!!پس بهتر زیاد خودمون اذیت نکنیم...کاری به اثرات مخربش ندارم ولی من یکی ک ترجیح میدم اگ همسرممیخواد فیلم ببینه با اطلاع خودم باشه تا اینک دزدکی!

امضای خدا زیر تمام ارزوهاتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم نباید مثل یه مادر با بچه اش رفتار میکردی حتی اگه بچه ات هم اینجوری بشه با داد و بیداد و تحقیر ...

من واقعا نمیتونستم بخواد بهم دست بزنه تو اون لحظه 

این حریم زناشویی نه خصوصی آخه اونی رو میبینه که منم دارم و اونی رو میبینه که روی من انجام میده

واقعا نه 

من کار همسرت به هیچ وجه تایید نمیکنم اصلا

ولی حرف شما هم که میگی سرک کشیدم و دیدم و خوب کردم و خصوصی نیست هم حرف غلطیه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
من واقعا نمیتونستم بخواد بهم دست بزنه تو اون لحظه 

بهونه میاوردی 

سرد برخورد میکردی 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
واقعا نه  من کار همسرت به هیچ وجه تایید نمیکنم اصلا ولی حرف شما هم که میگی سرک کشیدم و دیدم و ...

نه من سرک نکشیدم دیدم در و بست منم رفتم باز کردم گفت ا بیداری گفتم از صدا در بستن بیدار شدم دراز کشیدم گفت باید برم سر کار گفتم تا مکه ساعت چنده موب برداشتم ساعت ببینم یه هو سایت دیدم 

والا هفته ای حداقل ۶ بار زیاده به نظرم؟ به اون کلمه حداقلش دقت کن😑😐

منم شوهرم هر شب ...واقعا از دستش خسته شدم نمیدونم چکار کنم وقتی هم قبول نمی‌کنم قهر میکنه و روز بعد بهم زهر میکنه  

منم شوهرم هر شب ...واقعا از دستش خسته شدم نمیدونم چکار کنم وقتی هم قبول نمی‌کنم قهر میکنه و روز بعد ...

اوه چه بی منطق😑😐😶

خب باهاش صحبت کن که توام باید شرایطت اوکی باشه تا بتونین یه رابطه ی خوب داشته باشین

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
عزیزم این خیلی برای من مهمه یکی از خط قرمزامه خوب ما هم بریم ببینیم تو سایتا اونا ببینم ... نه ب نظر ...

ببین عزیزم نود در صد خانم های می نی سایت هرازگاهی میان این تا یک رو می زنن که شوهرامون فیلم نگاه کردن....اگه بروشور بیاری باعث میشی بیرون از خونه نگاه کنه...چون معلومه دوست داره نگاه کنه...فکر نکن آگه بهش بگی اوم هم بچه هفت ساله است میگه ببخشید دیگر تکرار نمیشه و دیگر هم نگاه نمی کنه فقط زمان و مکان رو عوض می کنه....خط قرمزته یعنی به خاطر همین چیزی می خوای بری طلاق بگیری؟ ...منطقیه؟

یعنی چی اون فیلما چی داره که تو نداری؟ 😐 واضحه که یه پ و ر ن استار بخاطر مهارت‌ تو رابطه داره پول ...

خب شاید واسع شوهرش عادی شده ک دلش تنوع خاسته و نگا میکنه 

تنوع چیزیه ک پ و رن  استاره داره و ایشون شاید ندارن

خب شاید واسع شوهرش عادی شده ک دلش تنوع خاسته و نگا میکنه  تنوع چیزیه ک پ و رن  استاره دار ...

من نمیگم شوهرش حق داره که

میگم میگن ببین اون چی داره که تو نداری! 

خب طبیعیه مهارت یه خانم یا آقای عادی با یه پ و ر ن استار تو رابطه قابل قیاس نیست