2777
2789

فکرکردم ختم قرآنه

میخوای قرآن حفظ کنی؟؟؟ خوشبحالت 

توخونه که خیلی سخته بایدبری کلاس حفظ قرآن 

البته من حفظ نکردم ولی یک نفررومیشناسم پسرش حدودا۱۰سالشه کلاس حفظ قرآن ثبت نام کرده۱۵جزء روحفظ کرده

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا کلاسشم همینه بهت میگه این صفحه رو امروز برو خونه حفظ کن فردا میپرسم  همین  فقط پول اضافه میدی

🕌🏴🏴🏴  اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله  🏴🏴🏴🕌    🍁🍁🍁🍁  دختر آبانم  🍁🍁🍁🍁  😍😍😉

عزیزم تو کلاس تکنیک‌های حفظو یاد میدن 

من حفظ نیستم ولی تو خونه خیلی سخته،

نشد نداره ولی خیلی سخته

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
واقعا تو خونه تلفظمو بت یه قاری درست کنمو حفظ کنم بنظرت خوبه

والا کلاسی که من میرفتم اینطوری بود فقط میگفت واسه جلسه بعد این دوصفحه رو مثلا حفظ کنید بعد میپرسید ازمون همین نه تلفظ نه نحوه ی یاد گیری هیچی دیگه نمیگفت .  شما تا حالا کلاس دیگه ای نرفتین؟ روخوانی روانخوانی مثلا  یا تجوید؟

نه متاسفانه

خب یعنی هیچی از تلفظ و قواعد قرآن نمیدونی؟   نظر شخصی من و البته خیلی از اساتید قرآنی هم نظرشون اینطور بوده که اول قواعد و این چیزارو یاد بگیری بعد حفظ کنی  یعنی شما اول کلاسای روخوانی و تجوید برو بعد حفظ کن  چون الان همینطوری غلط غلوط حفظ میکنی بعدها پشیمون میشی و اینکه بخوای اصلاحش کنی خییییییلی سخت میشه یه چیزی رو که حفظ کردی بخوای تو ذهنت تغیرش بدی تا اینکه از ابتدا درست حفظ کنی. من خودم بشخصه تا الان که همه مدارکمو گرفتم و همه دوره هامو گذروندم واسه حفظ اقدام نکردم درصورتی که اول به نیت حفظ پا پیش گذاشتم  الان خداروشکر اگه بخوام باخیال راحت حفظ میکنم

نا امید شدم

نا امید چرا عزیزم  خدارو هم شکر کن که این فکرو تو سرت انداخته و پاپیش گذاشتی هیچوقت ناامید نباش و تلاش کن به هدفت میرسی انشاءالله .  شما حتما یه سر به مراکز خوب بزن یه تحقیق راجب نحوه تدریس حفظشون بکن ببین چطوریه شاید باشه مکان هایی که با قواعد صحیح بهتون حفظ یاد بدن   ولی از نظر من که بعیده  مگه خودش یه دور واستون از رو صفحه ای که میخواین حفظ کنین بخونه بعد شما برین از رو مربیتون حفظ کنید😕

من یکی دوجلسه درزمانیکه دانشجودوره کارشناسی بودم رفتم..یکم سخت بودسبک حفظ کردن..همون لحظه بایدازحفظ میگفتی جلوهمه..دیگه بعدش نرفتم..

اگه خودت بتونی کم کم حفظ کنی ومرورداشته باشی میتونی ازپسش بربیای..

نا امید شدم

وایی بدبخت شدم 

ناامید چیه دختر تورو خدا نگو 

همین الان سرچ کن تو نت فنون حفظ قرآن برات میاره 

توروخدا بخاطر حرف من ناامید نشو بدبختم نکن😭😭😭😭😭😭😭

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))