2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا بیاین عکس این بی بی چکم ببینین😭😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 56 پست

مثبته گلم مبارکه 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیروز بی بی گذاشتم همینجور هاله انداخت امروز رفتم ازمایش مثبت بود پس باهمیم شما هم 17 فروردین نی ...

وای عزیزم مبارکه علائمت چیه؟ من ۱۰ تیر آخرین بار پریود شدم شما چی؟

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
وای عزیزم مبارکه علائمت چیه؟ من ۱۰ تیر آخرین بار پریود شدم شما چی؟

فعلا ک خیلی خستم حوصله ندارم سینه هام خیلی درد میکنه تکرر ادرارم دارم من اخرین پریودم 9 تیر بوده شما علائمت چیه ازمایش دادی؟ 

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱
فعلا ک خیلی خستم حوصله ندارم سینه هام خیلی درد میکنه تکرر ادرارم دارم من اخرین پریودم 9 تیر بوده شما ...

من اصلا خوابم نمیبره سینه هام درد میکنه و به شدت درد پری دارم . اره بتا بالای۲۰۰ بود ولی تو آزمایشگاه بهم گفتن خیلی بالاست عددش

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
من اصلا خوابم نمیبره سینه هام درد میکنه و به شدت درد پری دارم . اره بتا بالای۲۰۰ بود ولی تو آزمایشگا ...

منم بتام بالای 300 بود. شماهمش استراحتی؟ منم خیلی درد پری دارم هی میگم نکنه چیزیمه

منم بتام بالای 300 بود. شماهمش استراحتی؟ منم خیلی درد پری دارم هی میگم نکنه چیزیمه

من که اصلا از جام بلند نمیشم 🤣🤣🤣🤣شوهرم خیلی هوامو داره 

من یهو درد پری به شدت میاد سراغم احساس میکنم الانه که بشم

من که اصلا از جام بلند نمیشم 🤣🤣🤣🤣شوهرم خیلی هوامو داره  من یهو درد پری به شدت میاد سراغم ا ...

منم بیشتر استراحتم احساس میکنم زخم بستر گرفتم از بس خوابیدم. دیروز خیلی بهتر بودم امروز همش درد داشتم میگم نیازی نیس واسه دردا بریم دکتر برامون شیاف بده ک جاش سفت بشه؟ 

من که اصلا از جام بلند نمیشم 🤣🤣🤣🤣شوهرم خیلی هوامو داره  من یهو درد پری به شدت میاد سراغم ا ...

خوشبحالت ک شوهرت حواسش بهت هست😢😢😢تو این لحظه های گنگی ک نمیدونم باردارم یا نه آقا با دوستاش رفتن باغ از دیشب هنوزم نیومده😢

از ترس خوابم نبرده تنها تو خونه

منتظرم زود صبح شه برم آزمایش بدم ببینم باردارم یا نه

خیلی کمر دردم و هنوز خبری از پری نیستش دعا کن برام

خیلی وقته دلم یه نی نی گرد و قلمبه و ناز میخواد اما خدا هنوز صلاحیتشو در من ندیده 😢واسم دعا کنین که منم خیلی زود بتونم حس شیرین مادر شدن رو تجربه کنم...آمین😊
منم بیشتر استراحتم احساس میکنم زخم بستر گرفتم از بس خوابیدم. دیروز خیلی بهتر بودم امروز همش درد داشت ...

نمیدونم از هرکی پرسیدم همین دردارو داشت فکر نکنم. به من دکتر گفت برو ۸ هفته سونو بده بعد بیا

خوشبحالت ک شوهرت حواسش بهت هست😢😢😢تو این لحظه های گنگی ک نمیدونم باردارم یا نه آقا با دوستاش رفتن ...

اشکال نداره بفهمه بابا شده بیشتر مراقبت میشه. آزمایش دادی؟

اشکال نداره بفهمه بابا شده بیشتر مراقبت میشه. آزمایش دادی؟

الان تو ازمایشگام بیشرفا میگن باید کارت ملی میاوردی نمیگیرن ازم اینقد گشتم تو گوشیم عکس گواهیناممو پیدا کردم منتظرم ازمایش بگیرن ازم

خیلی وقته دلم یه نی نی گرد و قلمبه و ناز میخواد اما خدا هنوز صلاحیتشو در من ندیده 😢واسم دعا کنین که منم خیلی زود بتونم حس شیرین مادر شدن رو تجربه کنم...آمین😊
الان تو ازمایشگام بیشرفا میگن باید کارت ملی میاوردی نمیگیرن ازم اینقد گشتم تو گوشیم عکس گواهیناممو پ ...

😍😍😍😍😍😍😍ایشالا مثبته