2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا بیاین عکس این بی بی چکم ببینین😭😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 56 پست
😍😍😍😍😍😍😍ایشالا مثبته

آزمایش دادم منتظر نتیجه م میگن دو ساعت باید وایسی

خیلی وقته دلم یه نی نی گرد و قلمبه و ناز میخواد اما خدا هنوز صلاحیتشو در من ندیده 😢واسم دعا کنین که منم خیلی زود بتونم حس شیرین مادر شدن رو تجربه کنم...آمین😊
نمیدونم از هرکی پرسیدم همین دردارو داشت فکر نکنم. به من دکتر گفت برو ۸ هفته سونو بده بعد بیا

پس منم صبرمیکنم تا هشت هفته میرم پیش دکترم. خیلیییی مونده هنوز تا 8 هفته روزام ک بلنده ماشالله 

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش دادم منتظر نتیجه م میگن دو ساعت باید وایسی

بیا زود خبر بده ایشالا مثبته

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
پس منم صبرمیکنم تا هشت هفته میرم پیش دکترم. خیلیییی مونده هنوز تا 8 هفته روزام ک بلنده ماشالله 

وایییی خیلی سخته انتظار 

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
بیا زود خبر بده ایشالا مثبته

خودم از دلشوره دارم میمیرم

اینقد امیدورام ک از الان ب فکر سورپرایز کردن شوهرمم

خیلی وقته دلم یه نی نی گرد و قلمبه و ناز میخواد اما خدا هنوز صلاحیتشو در من ندیده 😢واسم دعا کنین که منم خیلی زود بتونم حس شیرین مادر شدن رو تجربه کنم...آمین😊
خودم از دلشوره دارم میمیرم اینقد امیدورام ک از الان ب فکر سورپرایز کردن شوهرمم

چی شد ؟؟؟؟؟؟؟

چی شد ؟؟؟؟؟؟؟

منفی بود 

اینقد گریه کردم تو راه برگشت

ولی چرا پریود نمیشم خب

درد کمر و دلم هنوز هست

😢😢

منفی بود  اینقد گریه کردم تو راه برگشت ولی چرا پریود نمیشم خب درد کمر و دلم هنوز هست 😢😢

آخییییی چند بود عددش😭😭😭

آخییییی چند بود عددش😭😭😭

ببین من حس میکنم هنوز در حال لانه گزینی بودم ک منفی شدع من احتمال ب بارداری این ماهم از صد نود و پنجه

در این حد مطمئنم

اگ یادت باشه تو تاپیکم گفتم لکه بینی نداشتم 

ولی الان ک رفتم دستشویی روی لباس زیرم یه ک صورتی دیدم در حد نصف بند انگشت...دل دردمم از دیروز کمتر شده و علائم پریودی مثل واژن درد ندارم

ببین من حس میکنم هنوز در حال لانه گزینی بودم ک منفی شدع من احتمال ب بارداری این ماهم از صد نود و پنج ...

ایشالا که بارداری دو سه روز دیگه باز آز بده

بخدا اصلا باورم نمیشه 😭😭😭😭😭😭😭

میشه دوست بشیم ی سوال دارم 

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم