2777
2789
چرا آبروش نباید بره اگه کار بدی کرده؟

چون آبرو ریختن رسم میشه . همین که اطرافیانش بفهمن شرف و آبروش میره ‌. ولی ما با آبرو بردن داریم کاری میکنیم که اگر یه روز واقعا خواست آدم بشه نتونه ‌. یه کاری میکنیم بدتر بشه ‌. کینه ای بشه . قاطی کنه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف مفته...تو این دنیا تا میبینن پیشرفت چشم گیری کردی نزننت زمین آروم نمیشن...مثل ریگ براش ریخته مگه ...

اینکه میخوای قضاوت نکنی و ترجیح میدی مثبت فک کنی در مورد هنرمند کشورت خیلی خوبه 

اما اینکه دخترای کشورتو انقدر دم دستی میدونی ک بخاطر شهرت و پول یه نفر مثل ریگ حاضرن خودشونو دراختیارش بزارن خیلی حرف زشتیه!!!!

چون آبرو ریختن رسم میشه . همین که اطرافیانش بفهمن شرف و آبروش میره ‌. ولی ما با آبرو بردن داریم کاری ...

بابا بخاطر کاری که متهم شده بهش، داره آبروش میره. 

اگه واقعا کاری کرده باشه و بخاطر اون کار آبروش بره خیلی هم خوبه. میشه درس عبرت برا بقیه که کسی از این غلطا نکنه، حتی بخاطر آبروریزیش. 

اینکه میخوای قضاوت نکنی و ترجیح میدی مثبت فک کنی در مورد هنرمند کشورت خیلی خوبه اما اینکه دخترای کشو ...

دوست قشنگم اشتباه نکن...من هیچوقت این فکر رو راجب دخترای کشورم ندارم...اگه حرفم رو بد رسوندم از شما پوزش میخوام

منظور هم اون دسته از کسایی بود که به آدمای مفت هم رحم نمیکنن چه برسه امثال این ادم

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
دوست قشنگم اشتباه نکن...من هیچوقت این فکر رو راجب دخترای کشورم ندارم...اگه حرفم رو بد رسوندم از شما ...

❤❤

فک نمیکنم اقای جمشیدی انقدر سطح پایین باشه ک بخواد با همچین ادمایی در ارتباط باشه همین دخترایی ک بخاطر پول خودشونو در اختیار طرف میزارن...

چرا باید ماها الان نظر بدیم که این کارو کرده یا نه؟مگه باهاش رفت و امد داشتیم یا میشناسیمش.فیلماشو دیدیم که اسمش روشه و فیلمه.بقیه چیزی هم که از زندگی بازیگرا و معروفا کلا ما میبینیم دکوره نه اصل زندگی و اخلاقشون.میتونه این کارو نکرده باشه و میتونه هم کرده باشه.فقط باید صبر کرد و دید چی میشه.

خواهر طرف نیومده صریح بگه نه این کارو نکرده.گفته باید پرونده بررسی بشه و الان مدارکی برای تایید نیست.اونوقت کاسه های داغ تر از آش قسم میخورن که این کارو نکرده جالبه!!

من باور نمیکنم 

شاید خیلی از عقاید و افکارم با ایشون هم راستا نباشه، اما فکر میکنم این خبر ، خبری بود برای فیدکردن خیلی چیزهای دیگه 

بالاخره یه فکر مشغولی باید برای ملت درست بشه دیگه....

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

والا میگن همه این رونمایی های اخیر برای جلوگیری از یه سری چیزا و حواس پرت کنیه. مگه میشه با ابروی یکی بازی کنن؟

بیگناه باشن ثابت میشه به زودی.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.