2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم...

1059 بازدید | 21 پست

دیروز بخاطر قرص خوردن مادرم تو بیمارستان با شوهرم دعوام شد بهش میگفتم برو دفترچه بیمه رو ازخونه بیار هی میگفت من نمیرم بگو خاله هات بیارن منم تو اون وضعیت اعصابم خورد شد گفتم به درک نمیری بیاری بعدش منو هل داد میخواست بزنتم گلو مادرمم فشارداد هلش داد رو تخت. منم نه بخاطر خودم بخاطر دست درازیش رو مادرم اینقدر گریه کردم که به حق حق افتاده بودم و نمیتونستم نفس بکشم یساعتی بیشتر گریه کردم بعد از ظهر که رسیدیم خونه بیهوش شدم و تا ساعت8 هیچی نفهمیدم سرم داشت میترکید ولی اون اصلا انگار نه انگار که من وجود دارم حتی ازم نپرسید چه مرگته منو ول کرده بود چراغا رو خاموش کرده بود کلر هم خاموش کرده بود رفته بود بیرون. حالا هروقت اون سردرد میشد من مثه پروانه دورش میگشتم از انواع و اقسام دمنوشایی که براش درست میکردم و ماساژ سرش گرفته تا.... . چرا مردا اینقدر بی عاطفه اند؟ قرار بود بریم عصر با مادرش و پدرش عکاسی که عکسای پاسپورتمونو بگیریم برای سفر کربلا. اونا رو برده عکسا رو گرفته بردتشون بیرون ولی اصلا به من محلم نذاشت

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم

بیشعور رو مامانت دست بلند کرد!!!!!

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی گلوی مادرتو فشار داد.ای بابا چقدر بی حیا اخه.مگه میشه

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت

🤤🤤🤤🤤🤤

بخدای احد و واحد شوهرم رو مادرم دست درازی میکرد میکشتمش و بس چطور پاشدی رفتی باهاش خونتون؟؟؟؟؟؟؟غرور نداری؟؟؟؟؟؟ شماها زن نیسیتین مهم نیس ادمم نیسین؟؟ چرا واسه خودت ارزش قائل نیسی؟؟؟؟