2777
2789
عنوان

خانومای باردار لطفا

71 بازدید | 19 پست

بچها من قصد دارم باردار شم امروز رفتم دکتر برای اولین بار،یدونه پاپ اسمیر انجام دادم و اینکه یه ازمایش تیرویید برام نوشت ک گفت روز دوم پریودی انجام بدم و یه ازمایش اسپرم برای همسرم،و گفتن ک روز دوازدهم پریودی برم برای سنو سالم بودن تخمک

حالا من سوالم اینه باتوجه به اینکه من مشکل خاصی خداروشکر ندارم اصلا نیازه ک این ازمایش اسپرمو و سنو روز دوازدهم انجام بدم؟؟؟؟ 

اخه هزینشم بالاس، بنظر شما بهتر نیس اول نزدیکی کنم بعد اگه خدایی نکرده مشکلی بود این ازمایش هارو انجام بدم؟؟؟

تروخدا اگه اطلاعاتی دارین در این زمینه کمکم کنید

اصلا شماها قبل بارداری دکتر رفتین؟این ازمایشاتو انجام دادین؟

یه چکاب کلی بدی فعلا و مطمئن باشی بدنت کمبودی نداره کافیه

این آزمایشات برای زمانیه که یکسال اقدام بی نتیجه بوده و پزشک اینارو میخواد که تصمیم بگیره چه درمانی باید انجام بدی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من ازمایش اسپرم برای وقتیه ک اقدام جواب نده

ولی خب این سایز فولی ک باید توی سونو مشخص بشه بد نیست انجام بدی

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
یه چکاب کلی بدی فعلا و مطمئن باشی بدنت کمبودی نداره کافیه این آزمایشات برای زمانیه که یکسال اقدام ب ...

افرین منم همینو میگم

اصلا نیازی نیس اینهمه ازمایش بدم

حالا پاپ اسمیرو انجام دادم خوبه میگن دوسالی یبار انجام بدیم

اون ازمایش تیروییدم انجام میدم فک میکنم کافی باشه نظر شماها چیه دوستان؟

بعدش اینکه من برای تعین جنسیت بش کفتم بنظرتون این ازمایش اسپرم ربطی به تعین جنسیت داشت ک برام نوشته

امکان داره میخواد وضعیت اسپرم همسرتو بدونه

افرین منم همینو میگم اصلا نیازی نیس اینهمه ازمایش بدم حالا پاپ اسمیرو انجام دادم خوبه میگن دوسالی ...

آزمایش روز دوم پریود معمولا آزمایش هورمونیه

تیروئید تاکید نمیشه چه روزی انجام بشه

بعدش اینکه من برای تعین جنسیت بش کفتم بنظرتون این ازمایش اسپرم ربطی به تعین جنسیت داشت ک برام نوشته

اهان در این صورت اره البته بستگی داره بخوای با رژیم غذایی تعیین جنسیت کنی یا با ivf

بنظر من ازمایش اسپرم برای وقتیه ک اقدام جواب نده ولی خب این سایز فولی ک باید توی سونو مشخص بشه بد ن ...

بنظرتون ربطی به تعیین جنسیت داره؟ یا فقط برای اینه ک تشخیص داده بشه همسرم اسپرم برای بارداری دارن یا ن؟

به نظر من سونو خوبه اون تيروييدم خوبه ولي از اسپرم ماله وقتي كه خدايي نكرده جواب نگرفته باشي ببين من شيش ساله ازدواج كردم چهارسال تو اقدام بودم همه اين كارارم كردم فقط اي وي اف نكردم بعدش سه چهار ماه بيخيال بودم خود به خود حامله شدم سه ماه بود هسچ دارويي استفاده نكرده بودم به نظرم چك كن بدنت كمبود نداشته بأشه تيروييد اسيد فوليك ويتامين دي بعدش بچسب به زندگي با شوهرت رابطه داشته باش اما نه به نيت بچه فقط با بيخيالي چون همين كه بهش فكر ميكني نميشه 

شكرگزاري ...معجزه ميكنه