اگر ان تي بالا باشه و لي جواب امينوسنتز و اكوي قلب و سونوي انومالي خوب باشه ولي بعد از تولد بچه با يه مشكل ديگري به دنيا بياد؟ كسي چنين تجربه بدي رو داره؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
كجا امينو شد؟ كدوم شهر؟ و علت امينوسنتز چي بود؟ و الان مشكلش چيه؟ ببخشيد ها اينقدر سوال پرسيدم
عزیزم شیراز هستیم !!ریسک سندروم داشت ولی الان بچه مشکل داره و واقعا من نمیدونم چه مشکلی هست و تاحالا نپرسیدم فقط الان که دوسالش هست اصلا نمیتونه حتی بشینه
دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
ای داد. سونوگرافی هارو هم انجام داده بود؟ همه چی نرمال بود؟ دقیقا مشکل بچش چیه؟
عزیزم شیراز هستیم !!ریسک سندروم داشت ولی الان بچه مشکل داره و واقعا من نمیدونم چه مشکلی هست و تاحالا نپرسیدم فقط الان که دوسالش هست اصلا نمیتونه حتی بشینه
دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!