2777
2789

سلام

اگر ان تي بالا باشه و لي جواب امينوسنتز و اكوي قلب و سونوي انومالي خوب  باشه ولي بعد از تولد بچه با يه مشكل ديگري به دنيا  بياد؟ كسي چنين تجربه بدي رو داره؟! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من دخترخالم امینوسنتز شد الان بچش مشکل داره !!تو خود ج ازمایش نوشته یه سری از مشکلات ذهنی اصلا ارزیابی نمیشه

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

نه این فکرا چیه😐

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
والا من دخترخالم امینوسنتز شد الان بچش مشکل داره !!تو خود ج ازمایش نوشته یه سری از مشکلات ذهنی اصلا ...

كجا امينو شد؟ كدوم شهر؟ و علت امينوسنتز چي بود؟ و الان مشكلش چيه؟ ببخشيد ها اينقدر سوال پرسيدم

والا من دخترخالم امینوسنتز شد الان بچش مشکل داره !!تو خود ج ازمایش نوشته یه سری از مشکلات ذهنی اصلا ...

ای داد. سونوگرافی هارو هم انجام داده بود؟ همه چی نرمال بود؟ دقیقا مشکل بچش چیه؟ 

كجا امينو شد؟ كدوم شهر؟ و علت امينوسنتز چي بود؟ و الان مشكلش چيه؟ ببخشيد ها اينقدر سوال پرسيدم

عزیزم شیراز هستیم !!ریسک سندروم داشت ولی الان بچه مشکل داره و واقعا من نمیدونم چه مشکلی هست و تاحالا نپرسیدم فقط الان که دوسالش هست اصلا نمیتونه حتی بشینه

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
ای داد. سونوگرافی هارو هم انجام داده بود؟ همه چی نرمال بود؟ دقیقا مشکل بچش چیه؟ 

عزیزم شیراز هستیم !!ریسک سندروم داشت ولی الان بچه مشکل داره و واقعا من نمیدونم چه مشکلی هست و تاحالا نپرسیدم فقط الان که دوسالش هست اصلا نمیتونه حتی بشینه

خدا کمکش کنه. ممنون که جواب دادین گنگ

من واقعا روم نشده تا حالا ازشون بپرسم انشالله که خدا شفابده