2777
2789

الان باز یه عده میریزن میگن چرا طلاق نمیگیری،این حرفارو خودم روزی صد بار بهشون فک میکنم بالا پایین میکنم لطفا دیگه یاد آوری نکنید.

خانومایی که خیانت دیدید آیا شوهرتون با وجود تقضای بخشش و جبران گذشته و قول دادن که بار اول و آخرشون بوده بازم تکرار کرده؟

آیا خانومایی بودن که با وجود مشاوره رفتن همسرشون بازم شوهرشون خیانت کرده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت بار اول در چه حد بود؟ بار دومش چطور؟

من فقط تلفنی و پیامک فهمیدم نمیدونم رابطه ای بوده یانه

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏

واسه من یه دوره ای در حد تل گرام بوده و به چسم دیدم که شرهرم خیلی به طرف رو نداده ولی خب بدشم نمیومده، و دیگه هم تکرار نکرد، بستگی به ذات شوهرت داره 

ازین ماجرا یا می فهمه ته این ارتباطهای خارج از ازدواج هیچی نیست و ابرو ریزیه و براش درس عبرت میشه

اگه ذاتش هم خراب باشه که فقط تابوش براش میشکنه بقول معروف به دهنش مزه میده

اگه خواستی ببخشیش اصلا راحت نگذر، حتما حق طلاق بگیر، یا یه چی به نامت کنه

اگه هم فک میکنی از اول همیشه سر و گوشش میجنبیده و یا بعدها باز هم تکرار کرد بدون که تا آخر عمر باید دنبال لاپوشونی آبروریزیاش بیفتی چون در اینده پای بچه و ... وسط میاد و ازینکه ترسیدی و طلاق نگرفتی پشیمون میشی

منم بار اول بود که همسرم خیانت کرد

بعدشم دیکه تکرار مد 

وای با اینکه دیگه تکرار نشد اما من همیشه ته دلم مشکوکه به شوهرم و باز میترسم تکرار بشه 

یه زن وقتی خیانت ببینه دیکه هیچ وقت اون اعماد صد در صد رو به شوهرش نداره

منم بار اول بود که همسرم خیانت کرد بعدشم دیکه تکرار مد  وای با اینکه دیگه تکرار نشد اما ...

دقیقا👌🏼

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏
با زنه چه کار کردی؟؟؟ پیشنهاد رابطه از زنه بوده؟؟؟؟

رفتم دم شرکتش، یه شرکت تبلیغاتی درست حسابی داشت، بسیار زیبا و خوش تیپ و خوش اندام ... بهش گفتم نیومدم سرو صدا و اصلا هم افکار امثال تو برام مهم نیست که بگم چرا سمت همسر من رفتی، فقط باید بهم چت های شوهرم رو نشون بدی، فقط برام مهمه که هنسر من بهت چی گفته