2777
2789
عنوان

لطفااااا فقط خانومایی که خیانت دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 19 پست
رفتم دم شرکتش، یه شرکت تبلیغاتی درست حسابی داشت، بسیار زیبا و خوش تیپ و خوش اندام ... بهش گفتم نیومد ...

وااااااای چه صبری داشتی جرش ندادی کنجکاو شدم عکسلعمل اون ج ن ده چی بود بهت فحاشی کرد ؟؟؟

چت هارو نشوت داد؟؟؟؟

راستش من همه چتهاشونو ندیدم ولی طرف گفت نمیخوای بغلم کنی ، پریشب که بغلم نکردی، بعدش گفته بود من نمی ...

خاک بر سر خودش میگفت خودشم جواب خودشو میداد مگه همدیگرو میدیدن که گفته نمیخوای بغلم کنی؟؟

سالومه طرف تو خیییییییییلی هرزه و لوند بوده اگه شوهرت یه کم باهاش راه می اومد و رو داده بود الان پاش به تخت هم وا شده بود بازم خداروشکر که شوهرت به لوندی هاش بی اعتنایی کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااااای چه صبری داشتی جرش ندادی کنجکاو شدم عکسلعمل اون ج ن ده چی بود بهت فحاشی کرد ؟؟؟ چت هارو نش ...

نه همون که مث سگ ترسیده بود کافیش بود، بهش گفتم انگیزه ی تو اصلا برام ذره ای مهم نیست، چتهارو نشون نداد کتمان کرد، انکار کرد که اون خط متعلق به اون بود، گفت ببین خط من شماره ش ... الانم اینجا انتن نداره، خلاصه من اوندم بیرون، دوبارخ زنگ زدم به یکی که اونو میشناخت و مطمین شدم خط خودشه، وقتی با شوهرش اومدبیرون بهش گفتم من میدونم خط برای توئه اگه تا بعد ازظهر واسم.نفرستی به شوهرت میگم

غروبش زنگ زد که اره خط منه، یه نفر هکش کرده بوده و الانم سیم کارتم رو سوزوندم، خلاصه زیربار نرفت و منم گفتم که نمی پذیرم،

ازون طرف به همسر خودم گفتم جریان رو اما گفتم قراره چت هارو برام بفرسته ، راستش رو خودت بگو از زبون خودت بشنوم اول بهتره تا اون اول برام بفرسته

اونم تعریف کرد 

خاک بر سر خودش میگفت خودشم جواب خودشو میداد مگه همدیگرو میدیدن که گفته نمیخوای بغلم کنی؟؟ سالومه طر ...

نه مثلا مجازی بغل کنه

همون شبی که حرف بغل رو زده من شب قبلش خواب دیده بودم شوهرم با دو تا دختر میاد خونه و میگه با اینا تو طلگرام دوس شدم، منم همون شب گریه کردم و به شوهرم گفتم من میدونم با یه زنی در ارتباطی فک کنم واسه همون روش رو کم کرده بود

والا دختره واقعا عالی بود متاسفانه

البته واسه منم یه درسی شد اخه فک میکردم بهتر از خودم به شوهرم نگاه نمیکنه

خاک بر سر خودش میگفت خودشم جواب خودشو میداد مگه همدیگرو میدیدن که گفته نمیخوای بغلم کنی؟؟ سالومه طر ...

بعد اینجوری شد که صبح که همسرم رفت سرویس گوشیش ویبره زد دوبار ، به قول معروف انگار هزار نفر گفتن برو ببین ، منم رفتم و تا دیدم چه خبره باهاش چت کردم طوری که ببینم رابطه شون در چه حد بوده