2777
2789

سلام خانما من دکتر علیرضا پیمان و حسن رزمجو تعریفشونو شنیدم که تو فیض واسه برج 6 و 7 نوبت میدن کسی هست کلینیک پارسیان عمل چشم انجام داده باشه قیمتش چقدر شد

سلام دوستان ولله من کاربر قدیمیم  هیچ گونه تاپیک وپست خلاف نزاشتم ولی نمیدونم چراکاربریم تعلیق شد😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه نوبتاش دیره شیشه عینکم شکسته نه میصرفه برم 100 بدم شیشه بگیرم نه تحمل دارم 😭😭امروز رفتم فیض واسه دکتر صالحی واسم نوبت دادن یکشنبه ولی من فقط دکتر پیمانو تعریفشو شنیدم 😭توپارسیان و صدر نمیدونید چقدر میگیرن

سلام دوستان ولله من کاربر قدیمیم  هیچ گونه تاپیک وپست خلاف نزاشتم ولی نمیدونم چراکاربریم تعلیق شد😢😢😢😢

نه امروز کارای اولیشو کردم عکسو همه چی ولی خوده عمل اگر دکتر بنامی باشه میمونه واسه یماه دوما

شمارش 4 30 سالمه چندسال ثابت بود پارسال یکم ضعیف شد امروز گفت مشکلی نداره عکسات که خوبه

نه امردز کارای اولیسو کردم عکسو همه چی ولی خوده عمل اگر دکتر بنامی باشه میمونه واسه یماه دوما

اگه ازیه دکترمعتبرمعرفی نامه بگیری ببری کلینیک پارسیان فوراتونوبت عملت قرارمیدن

💕خداوندروزی رسان بی حساب من است💕
اگه ازیه دکترمعتبرمعرفی نامه بگیری ببری کلینیک پارسیان فوراتونوبت عملت قرارمیدن

یاخدا یعنی اونجام نوبتیییی😭😭حالا از کدوم دکتر باید نوبت بگیرم 😔😔😔

یاخدا یعنی اونجام نوبتیییی😭😭حالا از کدوم دکتر باید نوبت بگیرم 😔😔😔

من پیش دکترمزروعی رفتم خیابان شمس آبادی ساختمان هزاره اون بهم معرفی نامه داد،بعدرفتم کلینک پارسیان معرفی نامه رونشون دادم ازمایشاتمم انجام دادن تواولین فرصت گفتن بیاعمل کن،اگه بیمه باشی وشماره چشمت بالاباشه تقریبایه حدودی بیمه بهت برمیگردونه پولتو

💕خداوندروزی رسان بی حساب من است💕
من پیش دکترمزروعی رفتم خیابان شمس آبادی ساختمان هزاره اون بهم معرفی نامه داد،بعدرفتم کلینک پارسیان م ...

شما هزینت چقدر شد و چقدر وقت تونوبت بودی و کی عمل کردی دکترت پیمان بود