2777
2789
عنوان

امروز روز (دحوالارض) بیاین براتون دعاشو بخونم💕

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 137 پست
@چیپس_سرکه_نمکی     @مامانبزرگپانیذ     @bigharar77     @دختر ...

ممنون عزیزم که بیادم بودی😍😍😍😢چقد تو خوبی همیشه تو این تاپیکا یادم میکنی 😭ان شاء الله بخاطر این دل مهربونت زود زود خودت هم حاجتروا شی😍🌷🙏🙏

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم که بیادم بودی😍😍😍😢چقد تو خوبی همیشه تو این تاپیکا یادم میکنی 😭ان شاء الله بخاطر این ...

عزیزدلمی خواهری 😘😘😘حاجتت روا الهی

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
خودم دعاش رو دارم میخونم ....خدایا بده حاجت همه را الهی آمین شما هم بگید الهی آمین خدایا رفع گرفتار ...

مرسی مامان جون مهربونم

قربون اون قلم پرانرژی و قلب پاکتون برم که همیشه انرژیه مثبت و امید رو بهم منتقل میکنه

همیشه شاد و سلامت باشین🙏🌹😍🙏❤️❤️❤️

خدایا شکرت❤️
فدات بشم مهربونم،عزیزدلمی😘😘😘ان شالله همیشه تنت سالم و دلت شاد باشه الهی آمین

خدانکنه مهربونم

امیدوارم همیشه انرژیهای مثبت و شادی کل زندگیتو احاطه کنه عزیز دلم

خیلی ماهییییییی ❤️❤️❤️❤️❤️

خدایا شکرت❤️
خدانکنه مهربونم امیدوارم همیشه انرژیهای مثبت و شادی کل زندگیتو احاطه کنه عزیز دلم خیلی ماهییییییی ...

عزیزدلمی مهربونم❤❤❤❤❤❤❤

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

[QUOTE=98862159]سلام مامانی خوشگلم.قبول باشه الهی فداتون بشم من که همیشه یادمی.[/QUOT

سلام امیدم مگه میشه من ترا فراموش کنم عزیز دلم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
مرسی مامان جون مهربونم قربون اون قلم پرانرژی و قلب پاکتون برم که همیشه انرژیه مثبت و امید رو ب ...

عزیز دل منی تا زنده ام همیشه به یادتم امیدم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
خانم های گل نی نی سایت لطفا برای من هم دعا کنید  خسته شدم از بس دعا کردم و نتیجه نگرفتم

انشالله بحق این روز عزیز حاجت روابشی وامیدت ناامید نشه آمین

خدایا 😍😍 مامانبزرگ پانیذ😍😍این بانوی سراسر عشق وعاطفه ،از جایی که گمان نمی برد ،خیر و رحمت و فراو ...

آمین عزیز دلی 

واسه منم بخون چندوقتیه راه زندگیمو گم کردم هیچ هدفی ندارم افسردگی گرفتم 

خدایا بحق این روز عزیز نور الهی ت به زندگی این عزیزم بتابان وراه زندگی اش رو بهش نشون بده واینقدر این نور تابان باشه که به قله خوشبختی وموفقیت برسه آمین یارب العالمین 

التماس دعا خواهر... خدا کنه همه حاجت روا بشین. منم هفته بعد این موقع بیام بگم بچه ها مشکلم حل شد. با یاری حق و وساطتت ائمه و خاندانش. دستمو به دست بریده قمر بنی هاشم گره زدم. الهی مشکلات همه حل بشه.